Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

6 dingen waar mannen niets om geven tijdens de seks

Olivier
2 min read

Maak je tijdens de seks weleens zorgen over hoe je ruikt of hoe je eruitziet? Dit is nergens voor nodig. Uit onderzoek blijkt dat mannen niet zo kieskeurig zijn wanneer ze met een vrouw in bed liggen. Hieronder 6 dingen waar mannen niets om geven tijdens de seks!

Gladgeschoren benen

Het maakt (de meeste) mannen niets uit of jij er bijloopt met gladgeschoren benen of dat je benen een lekker vachtje hebben. Ze focussen zich meer op de seks en als deze goed is, maakt het niet uit of je benen geschoren zijn of niet.

Douchen voor de seks

Het is niet de bedoeling dat jouw vagina ruikt naar de lokale vismarkt, maar je hoeft echt niet elke keer vlak voor de seks te gaan douchen. Uit onderzoek blijkt zelfs dat de meeste mannen het aantrekkelijk vinden wanneer een vagina een geurtje heeft!

Kaal of kammen

Ben jij bang dat je partner je niet aantrekkelijk vindt als je vagina niet gladgeschoren is? Dit is nergens voor nodig! Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen voorkeur, maar jouw vriend vindt het echt niet erg als je daar haar hebt groeien.

Nat of droog

Heb jij soms last van een droge vagina tijdens de seks? Dit is helemaal niet raar, er zijn meer meisjes die hier last van hebben. Gebruik in dit geval wat glijmiddel of speeksel om het beter te laten glijden.

Schreeuwen

Maak jij veel kabaal als je klaarkomt? Of ben jij zo stil als een muisje? Dit maakt hem geen zak uit! Als jij maar lekker klaarkomt, dat is het belangrijkste voor hem.

Grote of kleine borsten

Borsten zijn er in allerlei soorten maten. Heb jij kleine borsten? Wees hier dan niet onzeker over. Wedden dat jouw vriend ze geweldig vindt? Borsten zijn borsten!

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…