Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

6 redenen waarom we zo van gin houden

Anja
2 min read

Als liefhebber van gin, weet jij het fijne van de graanrijke drank. Gin is een heerlijk, stijlvol en volwassen drank. Waarom houden we eigenlijk zo van gin?

Gin verhoogt je weerstand

Gin doodt, met zijn sterke alcoholgehalte, ziektebacillen. Een gin drinken helpt tegen een beginnende verkoudheid of dat ene net-niet-griepje. Daarnaast verhoogt het je weerstand.

Gin kalmeert

Gin werkt rustgevend – zowel voor je geest als je lichaam. Uit een recent Brits onderzoek – toepasselijk voor het land waaruit gin afkomstig is – bleek dat gin een kalmerende houding op gewrichten heeft.

Perfect mixen

Gin is dé basis voor een overheerlijke mixdrank. Gin en tonic, wodkamartini, gin en kersensap; wat je maar lekker vindt. Je kunt het puur drinken, maar dat wordt niet vaak gedaan. Dat is enkel voor de meest pure liefhebbers (letterlijk en figuurlijk).

Gin helpt je vertering

De sterkedrank verbetert je stoelgang. Er zitten bepaalde stoffen (om precies te zijn de bittere stoffen die je proeft) in die je vertering versnellen en verbeteren.

Interne detoxer

Best ironisch, voor een alcoholische drank. Gin is namelijk een krachtige schoonspoeler voor je lichaam. Alle negatieve bacteriën, virussen en slechte stoffen verdwijnen door gin zo uit je urine.

Natuurlijke anti-rimpel crème en verlengt je leven

Gin houdt je huid gezond. Gin bevat namelijk stoffen die je gezicht strak, fris en gezond houden. Hiernaast is gin goed voor je hart – gin bevordert de bloedcirculatie naar en vanaf je hart.

Geniet van gin – maar drink het met mate! Je wilt natuurlijk wel lang van gin kunnen genieten.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…