Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

6 signalen dat je ECHT een nieuwe gsm nodig hebt

Anja
2 min read

Gebruik jij nog steeds een GSM uit de jaren '90? Is het enigste spelletje op je telefoon SNAKE? Of valt jouw telefoon van ellende uit elkaar? Of ben je redelijk mee met je tijd en heb je een smartphone maar vertoont hij verschillende 'problemen'? Dan is het de hoog tijd dat je een nieuwe smartphone aanschaft.
Hieronder 9 signalen dat je ECHT een nieuwe gsm nodig hebt!

1. Blokkeren

Heeft jouw gsm verdacht veel weg van een baksteen? Dan is het echt wel tijd voor een nieuwe. Bovendien gaat jouw gsm écht traag… Je moet ‘uren’ wachten vooraleer apps opstarten.

2. Aparte fotocamera

De foto’s die je neemt met je gsm, zijn niet echt scherp. Daarom laat jij liever je vrienden foto’s nemen. Naast je gsm, gebruik je nog een andere fotocamera. Tegenwoordig zijn er al mobieltjes met een goede fotocamera te koop voor een schijntje.

3. Barst

Heb jij een barst in je scherm en kan je berichten maar half lezen? Dan is het echt wel tijd voor een nieuwe.

4. Wat is 3G en 4G?

Als je niet weet wat deze termen inhouden moet je echt snel een nieuw mobieltje aanschaffen. We leven niet meer in de prehistorie. Als je toch 3G of 4G kent en kunt gebruiken, werkt het amper.

6. Mama en papa

Hebben jouw moeder en vader beiden een betere telefoon dan jijzelf? Dan is het de hoogste tijd voor een upgrade. Je ouders mogen natuurlijk niet ‘hipper’ zijn dan jij!

7. Batterij leeg

Gaat jouw batterij nog maar een paar uur mee? Loop jij ook over straat met een externe oplader? Dat kan toch zo niet langer. Jij hebt echt een nieuwe gsm nodig.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…