Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

7 eenvoudige manieren om je stomme week iets op te fleuren

Anja
3 min read

Iedereen heeft er wel eens mee te maken: een shitty week. Alles gaat mis en er lijkt maar geen einde te komen aan de vervelende dingen die je overkomen. Het gaat niet goed op je werk, je krijgt ruzie met je vriend, je hebt een probleem met je beste vriendin en je wordt ook nog eens verkouden. Herken je dit? Lees dan in dit artikel welke zeven dingen je kunt doen om jouw shitty week iets op te fleuren en zorg ervoor dat jouw vervelende week in ieder geval niet shitty eindigt.

1: Plan een avondje in met vriendinnen

Soms heb je gewoon je vriendinnen nodig. Misschien heb je geen zin om echt de stad in te gaan, maar je kunt ook samen een filmpje kijken en lekker een bak ijs leegeten. Gewoon doen waar jij zin in hebt met je beste vriendin, daar kun je echt van opfleuren!

2: Organiseer een gezellige avond of dag met je vriend

Niet alleen je vriendinnen, maar ook je vriend kan je echt opvrolijken. Vertel hem dat je even niet zo lekker in je vel zit en iets leuks wil doen en jullie kunnen samen een gezellige avond of dag organiseren.

3: Ga lekker in bad en neem tijd voor jezelf

Heb je even tijd voor jezelf nodig? Neem dan een bad, was je haren uitgebreid, neem een haarmaskertje, een gezichtsmaskertje en scrub jezelf en je voelt je als herboren. Zet je favoriete cd aan als je in bad zit of kijk een filmpje en je komt echt tot rust.

4: Lees een boek

Heb je geen bad thuis? Dan kun je ook lekker een boek lezen om tot jezelf te komen.

5: Kook je favoriete maaltijd

Sommige meiden kunnen echt opvrolijken van hun favoriete maaltijd. Verwen jezelf door jouw favoriete maaltijd klaar te maken of af te halen en je voelt je stukken beter.

6: Ga sporten

Niet iedereen zal er blij van worden, maar sommige meiden krijgen een flinke portie energie van een sessie in de sportschool. Ga er even tussenuit door te gaan sporten en wie weet voel je je stukken beter door de nieuwe energie die je hiervan krijgt.

7: Ga lekker uit eten

Je laat je lekker bedienen, je eet je favoriete maaltijd en je drinkt er lekker een wijntje bij. Kom je terug van je etentje, dan voel je je stukken beter.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…