Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Deze dingen stel je al veel te lang uit…

Olivier
2 min read

Uitstellen… Dit is helaas iets wat we bij veel mensen terugzien. Je denkt: “oh, dat doe ik volgende week wel”, maar dan vergeet je het en wordt het pas de volgende maand gedaan. De één heeft meer last van uitstelgedrag dan de ander. Ben jij een echte uitsteller? Dan stel jij de volgende 3 dingen al veel te lang uit. Hup, het is tijd om op te staan en er een super productieve dag van te maken!

1. Grote schoonmaak van de koelkast

Dit is eigenlijk iets dat je elke week zou moeten doen. Wat kan er weg en wat kan je nog even bewaren? Doe je dit niet, dan is de kans groot dat je ergens onderaan een rotte sinaasappel hebt liggen of dat er groene plekken op het brood zitten. Dat wil je natuurlijk niet. Pak dus een vuilniszak en ruim heel je koelkast leeg. Gooi weg wat niet meer goed is en zet de rest op het aanrecht. Maak nu de binnenkant van de koelkast grondig schoon en zet de voedingsmiddelen weer terug. Maar gelijk een boodschappenlijstje nu je toch een goed beeld hebt van de inhoud van je koelkast!

2. Het vergelijken van spaarboekjes

Wanneer heb jij voor het laatst je spaarrekening goed bekeken? Banken veranderen regelmatig hun rentevoet. Een spaarrekening die drie jaar geleden nog verschrikkelijk voordelig was, kan momenteel een slechte keuze zijn. Doe goed onderzoek en kom erachter welke bank de beste rente geeft. Je hoeft niet perse vandaag een keuze te maken, maar zorg wel dat je weet wat je wilt!

3. Begin met sporten

Het is nooit te laat om te beginnen met sporten. Iedereen neemt zich altijd voor meer te bewegen, maar dit gebeurt vaak niet. Het is lastig om tijd te vinden om regelmatig te sporten. We hebben het allemaal druk en hebben vaak geen energie meer over. Begin vandaag nog met sporten en je zal fitter en fitter worden. Bel een vriend of vriendin en ga samen sporten, zo kunnen jullie elkaar motiveren!

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…