Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Geld verdienen met je Instagram doe je zo

Olivier
3 min read

Instagram is één van de populairste apps op je smartphone of tablet. Met deze app kun je foto’s voorzien van een mooi filter en deze vervolgens delen met de rest van de wereld. Maar wist je dat er ook mensen zijn die geld verdienen met Instagram? En je hoeft hier echt niet beroemd voor te zijn. In principe kan iedereen dit doen! Hieronder leggen we uit hoe je dit het beste aan kunt pakken!

Kies een gepast thema

Kies een thema voor jouw Instagram account. Thema’s als: Fashion, sport, food en dieren doen het over het algemeen goed. Kies een thema of onderwerp wat je zelf interessant vindt. Probeer er ook voor te zorgen dat je niet te veel filters door elkaar heen gebruikt. Kies een filter wat bij je past en zorg dat deze de overhand heeft op jouw Instagram feed.

Wees consequent

Zorg ervoor dat je consequent foto’s post. Post minstens 1 foto per dag, om je volgers geïnteresseerd te houden. Het beste is om tussen de 2 en 4 foto’s per dag te posten. In ieder geval niet meer dan 5, anders gaan mensen het zien als ‘spam’.

De beste momenten om de posten zijn in de ochtend en in de avond. Op deze momenten worden je foto’s het meest bekeken.

Wees kritisch

Zorg dat je altijd mooie foto’s van hoge kwaliteit post. Ben je niet helemaal tevreden over een foto? Post hem dan niet en wacht tot je 100% tevreden bent.

Socialize

Instagram valt niet voor niets onder ‘sociale media’. Probeer dus flink te socializen! Reageer op andere foto’s binnen jouw thema en like erop los! Hoe meer contact je hebt met andere gebruiker, hoe meer volgers je zult hebben.

Gebruik hashtags

Het staat misschien niet zo mooi, maar het is uitermate belangrijk dat je gerichte hashtags gebruikt. Je foto’s zullen een groter publiek bereiken en je zult meer likes ontvangen. Mensen zoeken namelijk veel op hashtags.

Geotag

Naast hashtags is het belangrijk dat je gebruik maakt van de ‘geotag’ optie. Zo kun je aangeven op welke plekken je foto’s gemaakt zijn. Zo bereik je gebruikers die de dezelfde locatie als jij bezocht hebben.

Koop geen volgers

Het internet barst van de websites waar je volgers kunt kopen. Doe dit niet! Deze volgers zullen je alleen volgen en verder niet actief participeren op jouw pagina. Bedrijven kunnen tegenwoordig ook onderscheid maken tussen echte volgers en gekochte volgers. Je schiet er dus niks mee op om volgers te kopen!

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…