Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Herkenbare momenten voor vrouwen die altijd vroeg naar bed willen

Bram
3 min read

Is jouw bed je beste vriend? Begin jij ook altijd om 10 uur ’s avonds al met knikkenbollen? Dit maakt helemaal niks uit, je hebt nu eenmaal ochtendmensen en avondmensen. Hieronder een lijst met herkenbare momenten voor de vrouwen die altijd vrouwen die altijd vroeg naar bed willen.

1) ’S ochtends op je best

Omdat jij er de avond van te voren als eerste in lag, ben jij ’s ochtends in topvorm. Terwijl de rest nog lekker ligt te slapen ben jij al actief bezig.

2) Geen ochtendhumeur

Nog belangrijker is de manier waarop jij opstaat. Door die paar extra uurtjes slaap sta jij zingend op!

3) Uitgaan is niks voor jou

Klinkt allemaal heel gezellig dat stappen tot middernacht. Echter is dit tijdstip niet geschikt voor jou. Een festival overdag vind jij hartstikke leuk, maar dansen tot in de vroege uurtjes is niet voor je weggelegd.

4) Oudejaarsnacht is een hel

Waar jij normaal rond half 10 ’s avonds lekker je bedje opzoekt, ben je op deze avond verplicht om op te blijven. Met moeite je ogen openhouden en er nog een gezellig gezicht bij moeten trekken ook, pff…

5) Slaappartijtjes zijn een ramp

Je vriendinnen kijken altijd erg uit naar gezellige ‘sleep-overs’. Hoewel jij hier ook wel van geniet, kak jij rond 10 uur helemaal in. Laat dit nu net het moment zijn dat je vriendinnen een film willen starten.

6) Partypooper

Jij staat (helaas) bekend als een echte partypooper. Wanneer jij al naar een feestje gaat, houd je het na een uurtje alweer voor gezien.

7) Mensen vinden je saai

Je wordt vaak uitgemaakt voor ‘saai’ persoon. Dit is natuurlijk niet waar, maar mensen balen er wel van als jij weer eens vroeg je bed in gaat terwijl zij net de avond beginnen.

8) Je kunt makkelijk in slaap vallen wanneer het nog licht is

Middagdutjes zijn voor jou geen probleem, je bent immers gewend om naar bed te gaan terwijl het zonnetje nog volop schijnt.

9) Zomertijd is een waar genot

Heerlijk, die zomertijd! Je moet wel een uurtje eerder opstaan, maar dat heb jij er graag voor over. Een uurtje eerder naar bed, daar heb jij alles voor over!

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…