Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Met deze tips glijdt je zonnebril nooit meer van je neus​

Bram
2 min read

Tijdens het warme zomerweer hebben we er allemaal weleens last van. Die zonnebril die de hele tijd van je neus glijdt kan dan echt vervelend worden. Lees hier het ultieme geheim om je zonnebril voor altijd op zijn plaats te houden!

Het ultieme geheim: oogschaduwprimer

Omdat je in de zomer meer zweten glijd je zonnebril makkelijker van je neus. Vooral als we actief bezig zijn kan dit echt problemen geven. Lekker gaan fietsen, dansen op een festival.. je hebt altijd weer datzelfde probleem. Gelukkig bestaat er een super gemakkelijk trucje om ervoor te zorgen dat je zonnebril nooit meer van je neus afglijdt.

Het enige dat je nodig hebt is: oogschaduwprimer! Ja je hoort het goed, breng dit aan op de brug van je neus en je bent klaar om te vertrekken! Oogschaduwprimer zorgt ervoor dat je neus niet te glad wordt waardoor je zonnebril mooi op zijn plaats blijft zitten. Had je geacht dat het zo gemakkelijk zou zijn?

Een optimale neusbrug

Een zonnebril die nooit van je neus afglijd herken je aan stevige neuskussentjes. De neuskussentjes moeten echt zoveel mogelijk op je neus zitten. Als dit niet het geval is zal je zonnebril niet op zijn plaats blijven zitten. Zou het kunnen dat jouw neusbrug niet optimaal is voor je neus? Zonnebrillen met een metaal montuur kan je na aankoop nog makkelijk laten aanpassen.

Kies de perfecte pasvorm

Vreemd genoeg zorgt een zonnebril die te strak zit er net voor dat hij van je neus zal afglijden. We gaan er soms vanuit dat een bril een klein beetje moet spannen. Niets is minder waar. Een zonnebril mag je achter je oren bijna niet voelen! Als een zonnebril te strak zit zal hij onvoldoende op je neus rusten. Dat zorgt ervoor dat je zonnebril van je neus afglijdt. Is jouw zonnebril te strak achter je oren? Geen nood, een opticien kan je zonnebril gemakkelijk een maatje groter maken. 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…