Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Ook zo onhandig? Dan herken je jezelf meteen in deze situaties!

Olivier
2 min read

Niet iedereen is even handig en dit maakt helemaal niks uit. Je kunt er nu eenmaal niks aan doen wanneer je met twee linkerhanden geboren bent. Alles wat je ook maar aanraakt, gaat fout. Struikelen is voor jou een wekelijkse terugkerend probleem en knoeien tijdens het avondeten is ook niks nieuws. Ben jij een echte kluns? Dan is dit artikel speciaal voor jou! Hieronder 6 dingen die je sowieso herkent als je de meest onhandige persoon ever bent!

Het duwen van een deur

Waar met vetgedrukte letters ‘trekken’ op staat! En jij staat daar maar klunzig tegenaan te duwen totdat iemand je komt helpen. Gênant!

Make-up aanbrengen

Het is voor jou niks nieuws om meerdere keren je make-up opnieuw te moeten aanbrengen. Mascaraborstel in je oog, lippenstift op de wangen. Ach, je bent het gewend!

Openbaar vervoer

Ook ben jij een pro in het missen van treinen. Het komt geregeld voor dat jij in een verkeerde bus of trein stapt. Te laat komen is dus ook niet nieuw!

Struikelen is je specialiteit

Ook al loop je maar een paar meter, alsnog krijg je het voor mekaar om te struikelen. Zelfs de kleinste steentjes op straat veroorzaken al een struikelpartij. Trappen zijn al helemaal gevaarlijk!

Warme dranken zijn niet veilig

Een lekker kopje thee terwijl je op je laptop aan het browsen bent is voor jou niet verstandig. Het lijkt zo veilig, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Bam, daar gaat de thee. Over je laptop, belangrijke papieren en alsof dat nog niet genoeg is ook over je telefoon. Zucht!

Je draagt nooit witte kleding

En niet omdat het je niet mooi staat. Nee, omdat je het bij elke maaltijd voor elkaar krijgt om te knoeien. Tomatensaus, koffie, rode wijn, je hebt ze allemaal over je kleren gemorst.

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…