Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

TEST: hoe ben jij als je gedronken hebt?

Anja
2 min read

Veel te veel gedronken? Iedereen is wel eens goed dronken door te veel bier of wijn. De in drank aanwezige alcohol doet vreemde dingen met je lichaam en mensen reageren hier nogal verschillend op. Hoe ben jij eigenlijk als je gedronken hebt? Wij hebben 5 verschillende types dronkaards voor jullie op een rijtje gezet.

De vechter

Na te veel drankjes gaat deze persoon op oorlogspad. Iedereen die in de weg loopt is de pineut en kan een duw of (in hele erge gevallen) een klap in zijn gezicht verwachten.

De prater

Je zou bijna denken dat deze persoon babbelwater gedronken heeft in paats van alcohol. De prater vertelt veel, heel veel. De ene keer zijn het serieuze gesprekken, de andere keer zijn het onbenulligheden. De prater vertelt bijvoorbeeld al voor de zoveelste keer zijn of haar levensverhaal.

De lacher

Alles wat je zegt, wordt met de slappe lach beantwoord. Er komt niets serieus meer uit deze persoon. De lachter vindt alles en iedereen grappig.

De slaper

De slaper valt na te veel alcohol altijd in slaap. Het is inmiddels 04.00 ’s nachts. Enkele uren later ligt deze persoon met zijn ogen halfgesloten op tafel of ergens op een bankje. Hij of zij kan maar beter snel het bed opzoeken.

De seksmachine

Als deze persoon dronken is, denkt hij of zij maar aan één ding: seks. Hij of zij gaat de hele discotheek af op zoek naar leuke mensen om te versieren.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…