Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Test: welk ijsje past het best bij jou?

Anja
3 min read

De zomer komt er weer aan! Dit betekent zon, zee, strand en… IJS! Maar wist je dat je ijssmaak veel over je persoonlijkheid kan zeggen? Wij hebben 5 soorten ijsjes voor jullie op een rijtje gezet. Bekijk ze hieronder en kom erachter welk ijsje het best bij jou past!

De Magnum

Dit is een echt ‘macho’ ijsje. Voornamelijk bij mannen is dit een erg populair ijsje. Zo hoeven ze niet toe te geven dat ze van een zacht zoet ijsje houden. Het is een stoer ijsje met toch een zoete smaak.

De Cornetto

Dit ijsje wordt voornamelijk gegeten door ‘nette mensen’. Jij hebt geen zin om je handen vies te maken en dit ijsje is daar voor gemaakt.

De Calippo

Jij vindt het geweldig om alle aandacht te krijgen en je houdt van variatie in het leven. En er zijn ook verschillende 'Calippo smaken', zalig toch?

Italiaans schepijs

Een verpakt ijsje is voor jou niet voldoende. Het moet allemaal vers zijn. Jij bent een type dat erg op luxe gesteld is.

Softijs

Jij bent een normaal type. Jij houdt van routine en hebt geen behoefte aan gekkigheid. Overal waar je komt bestel jij gewoon het standaard soft ijsje.

Raket ijsje

Jij bent een kleurrijk persoon en je weet niet echt wat je wilt in je leven. Jij veranderd continu van gedachten. Met dit ijsje heb je alle smaken in één!

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…