Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Waarom intelligente vrouwen meestal single zijn

Olivier
2 min read

Het is raar maar waar. De meeste intelligente vrouwen zijn vrijgezel, en blijven dat ook. Hoe komt dit nu? Wij zochten het voor jullie uit. Hieronder 6 redenen waarom intelligente vrouwen meestal single zijn!

Werk is prioriteit

Veel intelligente vrouwen zetten hun job op de eerste plek. Carriere maken is voor hen nu eenmaal belangrijker dan een partner. Je moet dus wel héél interessant zijn wil je daar tussen kunnen komen.

Ze kijken dwars door mannen heen

Voor veel mannen is lust belangrijker dan liefde. Intelligente vrouwen hebben dit gelijk door. Wanneer een man haar probeert te versieren en seksistische opmerkingen maakt, haakt de intelligente vrouw af. Lust is belangrijk, maar liefde mag zeker niet ontbreken,

Ze behouden hun eigen identiteit

Intelligente vrouwen passen zich niet snel aan. Dit kan voor sommige mannen lastig zijn, aangezien een relatie van twee kanten moet komen. Dan maar lekker vrijgezel blijven!

Ze staan sterk in hun schoenen

Mannen willen graag de belangrijkste in een relatie zijn. Met een intelligente en onafhankelijke vrouw gaat dit lastig. Zij verdient haar eigen geld en heeft de man niet nodig. Je moet als man een sterk zelfbeeld hebben wil je hiermee kunnen leven.

Diepgang

Met een intelligente vrouw kun je geen smalltalk houden. Zij houdt van diepgaande gesprekken over van alles en nog wat. Je moet dus als man ook een goed stel hersenen hebben wil je met haar kunnen praten.

Moeilijk te controleren

Veel mannen willen hun vrouw toch een beetje kunnen controleren. Een intelligente vrouw is lastig te controleren. Mannen zijn niet gewend om een relatie te hebben met een onafhankelijke vrouw. Dit vergt een andere manier van benadering en dit kan lastig zijn voor de meeste mannen.

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…