Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Waarom je dagelijks MINSTENS 3 knuffels nodig hebt

Olivier
2 min read

Van knuffelen is bekend dat dit heel erg gezond is, en dan niet alleen met je kind of huisdier, maar in het bijzonder ook met je partner.

Een knuffel geven hoeft in de regel niet veel tijd in beslag te nemen, terwijl je er wel heel wat positieve effecten uit kan halen!

Positieve uitwerking van knuffelen

Een aanraking van een ander mens zal in de regel een magische uitwerking op je hebben en onder andere spanningen en stress weten te verlichten.

Andere voordelen die gelinkt worden met een knuffel:

  • Je voelt je kalmer
  • Pijnklachten kunnen afnemen
  • Je bouwt een sterkere band op met de persoon met wie je knuffelt

Ook andere aanrakingen, zoals handen vasthouden, kunnen hiervoor zorgen!

Drie knuffels per dag is voldoende

Volgens deskundigen zijn drie knuffels op een dag voldoende om je beter in je vel te voelen. Ook je relatie zou door driemaal per dag te knuffelen hechter en gelukkiger worden. Al blijven uiteraard ook romantische etentjes, cadeautjes en amoureuze uitjes van belang bij het opbouwen en in stand houden van een goede relatie!

Je weet dus wat je vanaf nu te doen staat: minimaal drie keer per dag je lief knuffelen, naast alle andere uitingen van liefde en genegenheid die je hem/haar reeds toonde. En uiteraard is het niet verboden om meer dan de genoemde drie dagelijkse knuffels aan je partner te geven… Hoe meer jullie knuffelen hoe sterker jullie relatie zal worden!

Knuffelen maar!

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…