Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Zo raak je nooit meer je sokken kwijt

Bram
2 min read

Een bekend en vooral vervelend fenomeen in elk huishouden: het op mysterieuze wijze verdwijnen van sokken. Heel vervelend natuurlijk wanneer je alleen maar enkele sokken in je ladekast hebt liggen. Je denkt misschien dat de fout bij jou ligt, maar je bent niet de enige! Uit onderzoek is naar voren gekomen dat we gemiddeld 1.3 sokken per maand kwijtraken. Dat zijn dus ongeveer 15 sokken per jaar!

Waar belandden deze sokken nu? hieronder de 3 meest voorkomende redenen waarom we onze sokken blijven verliezen

  • Ze vallen achter de radiatoren of meubelen.
  • Ze zijn niet goed opgehangen aan de waslijn en waaien weg
  • Je hebt je sokken niet goed gesorteerd waardoor ze in een verkeerde was zijn mee gewassen, hierdoor verkleuren ze en denk je dus dat de sokken verschillend zijn.

Nu weten we dus hoeveel sokken we verliezen en op welke manier deze verdwijnen, maar we zijn natuurlijk allemaal benieuwd naar het antwoord op de vraag:

Hoe voorkom ik dat ik mijn sokken kwijtraak?

Wij hebben 2 tips voor jullie die ervoor zorgen dat jij je sokken nooit meer kwijtraakt.

Schaf een zogeheten wasnetje aan.

Stop hier de sokken in wanneer je ze wast en je raakt ze nooit meer kwijt. Bij het drogen hang je ze naast elkaar op de lijn zodat je een duidelijk overzicht van je sokken hebt.

Speciale knijpers

Er zijn speciale knijpers te koop die je over je paar sokken kan schuiven. Zo blijven ze aan elkaar zitten tijdens het wassen. Wanneer je ze uit de wasmachine haalt, zitten ze dus nog steeds aan elkaar. Op deze manier kun je ze gelijk paar bij paar ophangen

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…