Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

7 tips om je droomvrouw aan te spreken

Bram
6 min read

Bepaalde mannen willen een vrouw wel aanspreken, bijvoorbeeld als ze een avondje gaan stappen. Ze willen dan dus een gesprek met haar op gang brengen, maar om dat te kunnen bewerkstelling is het toch echt nodig om haar eerst op een leuke manier aan te spreken. Veel mannen komen vaak niet verder dan, terwijl ze als een soort zoutzak naar een vrouw staan, een standaard openingszin eruit gooien. De vrouw van hun dromen zal het dan vaak niet eens opmerken dat er tegen haar wordt gesproken.

1. Trek haar aandacht

Om te beginnen dien je dus eerst de volle aandacht van de vrouw te hebben opgeëist. Pas dan kun je haar aan gaan spreken. Je kunt onder de aandacht van een vrouw trekken door naar haar te wijzen en te lachen of een veelzeggende blik toe te werpen. Als zelfverzekerde man praat je enkel als je de volledige aandacht hebt.

2. Verklein de onderlinge afstand

Om een vrouw aan te kunnen spreken is niet de plaats of het moment belangrijk, maar wel de afstand die er tussen jullie bestaat. Om je droomvrouw aan te kunnen spreken moet je immers zo dicht mogelijk bij haar zien te komen. Je kunt jezelf dan immers beter verstaanbaar maken, maar ook laat je zo zien dat je je op je gemak voelt met haar aanwezigheid en geen problemen hebt om binnen haar ‘personal space’ te komen. Zelfs als je nerveus bent, kun je beter niet een te grote afstand nemen van je droomvrouw. In dat geval zou je immers onhandig voorover moeten leunen als je haar wat wil zeggen.

3. Maak oogcontact

De ogen worden beschouwd als de spiegel van je ziel. In de ogen van je droomvrouw kun je eveneens vaak een heleboel ‘lezen’. Je ogen kunnen ook een heleboel verraden, bijvoorbeeld of je zelfverzekerd of juist erg onzeker bent. Ook kan je droomvrouw al snel aflezen of je interessant of saai bent door in je ogen te kijken. Je laat zo je ware ik zien zonder iets te verbergen. Zodra je geen oogcontact maakt, zul je dan ook veel minder geloofwaardig overkomen. Om meer vertrouwen te kweken bij de vrouw van je dromen, dien je dus eerst goed oogcontact met haar te maken.

Tegelijkertijd moet je er echter ook voor waken dat je niet te lang oogcontact houdt. Te kort oogcontact zou namelijk kunnen duiden op onbetrouwbaarheid, terwijl een te lang oogcontact kan wijzen op een gespeelde onschuldigheid. Je voelt doorgaans zelf het beste aan wanneer oogcontact niet meer prettig is. Kijk echter niet weg op punt dat je je het meest ongemakkelijk voelt en houd de blik van je droomvrouw nog enkele seconden langer vast. De kans is dan groot dat de vrouw net wat eerder haar blik af zal wenden waardoor je meer zelfverzekerd over kunt komen.

4. Eenvoudige openingszin

Het gebruik van een bijzondere openingszin heeft niet alleen voordelen, maar zeker ook een aantal nadelen. Het voordeel van een ongewone openingszin zal je bijvoorbeeld direct al haar aandacht bezorgen, je onderscheiden van anderen en je droomvrouw wellicht aan het lachen maken. Een bijzondere openingsvraag, zal haar bovendien moeten bewegen om een origineel antwoord te verzinnen.

Toch kleven er ook nadelen aan het gebruik van een bijzondere openingszin. De belangrijke nadelen zijn dat je over kunt komen als wanhopig op zoek naar een date en er kan verwarring ontstaan bij de dame in kwestie. Je kunt een ander gevoel oproepen dan je eigenlijk had gehoopt. De meeste vrouwen willen bovendien een man die niet te gretig, maar wel duidelijk is. Bij een poging om je droomvrouw te verleiden kun je slechts één bijzondere openingszin gebruiken. Wanneer je immers te veel grappige of ongewone dingen vraagt, zal de vrouw je als irritant of ongeloofwaardig gaan zien.

5. Verwacht niet te veel

Een groot aantal mannen raken gefrustreerd van het aanspreken van een vrouw. De reden hiervoor kan worden gevonden in het feit dat zij ook daadwerkelijk een reactie terug verwachten. De vrouw die zij op het oog hebben, dient hun aanpak dan ook altijd maar leuk te vinden. Niet elke vrouw vind je immers leuk en om die reden is het onmogelijk om elke dame te versieren. Beter verwacht je dan ook geen reactie als je met de vrouw van je dromen in gesprek raakt. De enige verwachting die je mag hebben is dat het gesprek niet gemakkelijk zal verlopen. In het bijzonder de eerste minuten van een dergelijk gesprek zullen een ware hel voor je kunnen zijn omdat jullie elkaar niet kennen. Pas als de vrouw in kwestie wat aan je is gewend, zal er een meer ontspannen sfeer kunnen ontstaan.

6. Spreek een vrouw 4 keer aan

Wanneer je je droomvrouw voor je wilt winnen dan dien je niet meteen op te geven. Een vrouw is in bepaalde gevallen eveneens verlegen of nerveus. Ze kan bijvoorbeeld bang zijn om iets doms te zeggen op het ogenblik dat je haar aanspreekt. Een vrouw kan zelfs uit nerveusheid even bij je weglopen. Meestal is dit niet omdat ze je niet aantrekkelijk genoeg vindt. Er zijn zelfs bepaalde dames die een man gewoon altijd afwijzen. In het bijzonder vrouwen die er goed uitzien, zullen nooit zomaar toehappen als je hen wilt verleiden. Door je droomvrouw echter meerdere keren aan te spreken, laat je niet alleen zien dat je haar wilt, maar ook dat je niet zomaar opgeeft.

7. Glimlach

Glimlachen is in de evolutie van groot belang geweest. Het is namelijk een vorm om een ander te laten zien wat je gevoelens zijn, maar ook of je een bedreiging bent voor iemand, of juist niet. Glimlachen is door de eeuwen heen dan ook werkelijk van levensbelang gebleken.

Niet elke oermens sprak namelijk dezelfde taal en dat is vandaag de dag nog altijd erg actueel. Daar staat echter tegenover dat glimlachen een universeel teken is dat iedereen begrijpt.

Door te glimlachen bij het aanspreken van je droomvrouw zal dan ook ontwapenend werken. Verder zullen zogenaamde spiegelneuronen ervoor zorgen dat de dame in kwestie eveneens spontaan begint te glimlachen. Glimlachen geeft aan dat je blij bent en dat je je plezier hebt. Al deze positiviteit wil je dan ook het liefst met haar delen. Vrouwen zullen dan ook niet overstag gaan voor een man die chagrijnig overkomt omdat ze in de regel alleen uitgaan om zich te amuseren en plezier te hebben. 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…