Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 Ultieme tips om vrouwen te versieren

Olivier
4 min read

Vrouwen zijn ingewikkelde wezens. Ze denken heel anders dan mannen en zeggen ook vaak totaal het tegenovergestelde van wat ze eigenlijk denken of bedoelen. Hoe is het dan toch mogelijk om met de ingewikkelde karaktereigenschappen van vrouwen exact het juiste te zeggen of doen tijdens een date en een vrouw te versieren? Dat lees je in dit artikel.

Zo worden er in dit artikel enkele belangrijke tips gegeven voor het vrouwen versieren. Heb jij moeite met het begrijpen van de vrouw en wil je leren het juiste te zeggen en te doen tijdens de eerste date? Lees dan onderstaande tips goed door, want deze tips vertellen je exact wat je wel en niet moet doen bij het versieren van een vrouw. Deze tips zijn algemeen opgesteld, waardoor de tips zowel toe te passen zijn bij het aanspreken van een vrouw als bij de eerste date met een vrouw.

Tip 1: straal zelfverzekerdheid uit

Vrouwen houden van zelfverzekerde mannen. Als je uitstraalt dat je zeker bent van je zaak en je lekker in je vel zit, maak je een totaal andere indruk dan wanneer je uitstraalt dat je het liefst door de grond wil zakken en totaal niet op je gemak bent. Door zelfverzekerdheid uit te stralen laat je de vrouw zien dat je er mag zijn en dat je lekker in je vel zit. Hierdoor heeft de vrouw al meteen meer zin om jou te leren kennen dan wanneer je totaal niet op je gemak bent.

Tip 2: wees niet te zelfingenomen en/of arrogant

Zelfverzekerdheid is goed, maar zelfingenomenheid of arrogantie absoluut niet. Het is goed om uit te stralen dat je zeker bent van je zaak en lekker in je vel zit (zie tip 1), maar het is absoluut af te raden om hierin door te slaan. Als je alleen maar over jezelf praat, overkomt als een macho of een toon aanslaat alsof je wel even de boel komt regelen, knapt dit ontzettend af op een vrouw. Probeer daarom een goede balans te vinden tussen verlegenheid en arrogantie, waarbij je niet meer en niet minder uit probeert te stralen dan een natuurlijke zelfverzekerdheid.

Tip 3: vermijd standaard openingszinnen

Openingszinnen zijn misschien grappig, maar dit is dan ook het enige postieve punt dat over een openingszin gezegd kan worden. Openingszinnen getuigen namelijk van weinig creativiteit, weinig moeite om de vrouw te imponeren en bovendien zelfs onzekerheid. Waarom zou je een vrouw proberen te versieren met een openingszin die totaal de verkeerde indruk wekt en bovendien niet zelf bedacht is? Probeer zelf een originele zin of aanspreekpunt te bedenken en beperk je niet tot een openingszin die door iemand anders bedacht is en al jaren gebruikt wordt door jan en alleman.

Overigens zijn hele originele, creatieve en grappige openingszinnen een uitzondering, maar alleen als je zeker weet dat de vrouw in kwestie deze kan waarderen. Het gebruiken van een openingszin is altijd een risico (je weet nooit of de vrouw het heel leuk vindt, of heel stom), dus is het beter om gewoon een veilige manier te bedenken om iemand te versieren.

Tip 4: dring jezelf niet op

Natuurlijk wil je d vrouw versieren, maar als ze nog niet toehapt is het niet aan te raden om jezelf op te dringen. Geef de vrouw de tijd, misschien denkt ze nog even na of ze je een kans wil geven. Het jezelf opdringen aan een vrouw is niet alleen erg onaantrekkelijk, maar kan ook als vervelend en eng worden ervaren. En het laatste wat je wil, is de vrouw het idee geven dat je een opdringerige engerd bent.

Tip 5: wees attent en oplettend

Vrouwen houden ontzettend van mannen die attent en oplettend zijn. In plaats van altijd de opmerking te maken dat de ogen van de vrouw zo mooi zijn, kun je ook een opmerking maken over de bijzondere ketting van de vrouw of de mooie kleding die de vrouw aan heeft. Opmerkingen over het haar doen het ook altijd goed, als deze maar gemeend zijn en niet te overdreven klinken.

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…