Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Bewezen: Mannen vallen vaker op ogen en op intelligentie dan op borsten en billen

Anja
2 min read

Veel dames denken dat de standaard man vooral op de borsten en billen van een vrouw vallen, maar dit blijkt niet zo te zijn. Mannen vinden het misschien verleidelijk om af en toe een blik te werpen op je borsten of op je billen, maar dit betekent niet dat de borsten en billen de doorslag geven bij het selecteren van een serieuze partner. Sterker nog, uit onderzoek is gebleken dat mannen meer letten op de ogen en de herseninhoud dan op de borsten en billen van vrouwen en zeker als zij op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Mannen: vrouwen met mooie ogen woest aantrekkelijk

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat mannen de ogen van vrouwen erg belangrijk vinden. Niet iedereen is gezegend met een prachtig stel ogen, maar dit is ook niet nodig om een man te verleiden. Maak je jouw ogen mooi op (zonder te overdrijven) of heb je een twinkeling in je ogen, dan vinden mannen dit ook al erg aantrekkelijk. Natuurlijk zullen ze ook stiekem naar je borsten en/of je billen kijken, maar de ogen zijn nog altijd belangrijker.

Mannen: domme vrouwen zijn erg onaantrekkelijk

Wat denk je dat mannen liever hebben: een domme vrouw met dikke borsten en een mooie billenpartij of een slimme vrouw met onopvallende borsten en een iets minder goede billenpartij? Je denkt misschien dat de oppervlakkige man zal kiezen voor de eerste optie, maar dit is vaak niet het geval.
 

Natuurlijk zijn er mannen die alleen naar borsten en billen kijken en totaal niets geven over de inhoud van een vrouw, maar dit is eerder een uitzondering op de regel. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat mannen het onaantrekkelijk vinden als een vrouw dom is en slimme vrouwen mysterieus, aantrekkelijk en verleidelijk vinden. Of je nu dikke borsten en een flinke kont hebt of niet, als je een beetje hersenen hebt vinden veel mannen dit al erg spannend.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…