Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

De beste tips om te flirten met finesse!

Olivier
2 min read

Sommige mensen lijken echt geboren om te flirten. Voor anderen is dit wel anders, onhandige knipogen, stotteren op het ‘moment suprême’, ongemakkelijke aanrakingen, noem maar op. Hieronder een paar tips voor de onzekere flirts onder ons!

Maak oogcontact

Flirten begint natuurlijk met oogcontact. Uit onderzoek blijkt dat mensen die elkaar niet kennen, meer kans hebben om elkaar leuk te vinden als ze 2 minuten oogcontact hebben. Ga nu niet iemand 2 minuten lang lopen aangapen. Maar iets langer oogcontact terwijl je lief lacht mag wel!

Frontale kennismaking

Zorg altijd dat degene waarmee je wilt flirten je aan ziet komen. Niemand vind het fijn om te schrikken. Ga die persoon dus niet vanachter op zijn schouder aantikken. Zorg ervoor dat hij of zij ziet dat je een poging waagt.

Zorg voor originele complimenten

Complimenteren werkt altijd goed. Kies je complimenten echter wel zorgvuldig uit. Een compliment als “wat heb je mooie ogen” is natuurlijk niet erg origineel. Wees creatief!

Raak elkaar subtiel aan

Een subtiele aanraking op het juiste moment doet wonderen. Ga niet intiem over zijn of haar rug strelen. Maar een korte aai kan geen kwaad. Of geef bijvoorbeeld een liefkozend tikje op zijn of haar schouder.

Lees de signalen

Het is ongemakkelijk wanneer je opdringerig overkomt. Let dus goed op de lichaamstaal van je potentiële partner. Wanneer je het gevoel krijgt dat de aandacht niet gewenst is kun je het beste een stapje terug nemen.

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…