Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dit is de ultieme travel bucket list

Anja
3 min read

Reizen! Wie vindt dat nou niet leuk? Hieronder vind je een aantal ultieme bestemmingen die je zeker een keer in je leven bezocht moet hebben, een travel bucket list!

1. Malediven

Malediven is de verzamelnaam van een groep eilanden in de Indische oceaan. Het is hier een waar paradijs met witte stranden, palmbomen en knalblauw water. Er is een resort met huisjes die aan een pier in het water liggen, dit ziet er werkelijk uit als heaven!

2. Los Angeles

Een heel andere bestemming, maar LA moet je zeker een keer bezocht hebben! Bezoek Beverly Hills en vergaap je aan de huizen van wereldsterren en loop over de Walk of Fame in Hollywood!

3. Zuid Afrika

Jouw travel list is natuurlijk niet compleet zonder Afrika! Wat je hier sowieso moet doen is op safari gaan. Zie de Big Five in het echt en rijd de hele dag rond in een jeep om de meest spectaculaire wilde dieren te zien. Geniet daarnaast van de zon en reis langs de kust van Zuid Afrika.

4. Bali

Bali mag je niet overslaan! Geniet van de heerlijke rust op dit eiland, bezoek de boeddhistische tempels, de waanzinnige grotten en neem een kitesurfles!

5. IJsland

Ook IJsland is zeker de moeite waard als je voor een actieve reis wilt gaan. Ga voor de golden circle route en je komt langs alle bezienswaardigheden die IJsland te bieden heeft. Met een beetje geluk zie je ook nog het noorderlicht en kun je deze ook van je bucket list afstrepen.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…