Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

7 tekenen dat je een écht vaderskindje bent

Camille
2 min read

Je hebt moederskindjes en vaderskindjes. Veel meisjes staan erom bekend een echt papa’s kindje te zijn. Hij behandelt je als een ware prinses en staat altijd voor je klaar. Ben jij een écht vaderskindje? Dan herken je deze 7 dingen sowieso:

1. Hij is de eerste die belt

Wanneer er iets vervelends gebeurd is of wanneer je goed nieuws hebt, is je vader de eerste die je opbelt. Hij kan je met alles helpen, en is altijd bereidt om te luisteren naar wat je te vertellen hebt.

2. Je vergelijkt hem met je lovers

Wanneer je een nieuw vriendje hebt, wordt deze onbewust gelijk vergeleken met je vader. Of je dit nu wilt of niet. Loopt hij hetzelfde als je vader? Heeft hij dezelfde humor?

3. Vleeskeuring

Het maakt niet uit hoe leuk je nieuwe scharrel is. Iedereen moet door de keuring bij papa. En wanneer je vader hem niet ziet zitten, jammer dan. De mening van pappie is nu eenmaal verschrikkelijk belangrijk voor je.

4. Kun je me komen halen?

Je bent wezen stappen, maar je hebt de laatste bus naar huis gemist. Voor jouw geen zorgen. Het perfecte moment om je vader te bellen. Papa kom jij mij even ophalen? Natuurlijk doet hij dat!

5. Adviseur

Wanneer je voor een belangrijke keuze staat in je leven, is je vader de eerste die om advies gevraagd wordt. Je vader is met al zijn levenservaring de perfecte raadgever. Ook heeft hij natuurlijk het beste met je voor.

6. Financieel vangnet

Je bent al door je geld heen, maar je moet nog twee weken wachten op je salaris. Wat nu? Het blijft natuurlijk ongemakkelijk, maar je kunt altijd op je vader rekenen. Hij wilt natuurlijk niet dat je op water en brood moet leven.

7. Steun en toeverlaat

Van je vader heb jij je belangrijkste levenslessen geleerd. Door hem weet je dat het leven bestaat uit vallen en opstaan. En hij is uiteraard degene die er is om je weer overeind te helpen als je in een dipje zit.

Lees ook

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…