scrollTop top

5 dingen waar je nog altijd je moeder voor belt

5 dingen waar je nog altijd je moeder voor belt

Je moeder blijft altijd dé belangrijkste vrouw in je leven. Zelfs als je niet meer thuis woont en haar niet meer elke dag ziet, heb je haar af en toe nog hard nodig. Hieronder 5 dingen waar je nog altijd je moeder voor belt.

1. Kooktips

Ben je een recept van je moeder aan het uitproberen maar het gewenste resultaat blijft uit? Genoeg reden om mams even op te bellen om advies te vragen. “Mama, wanneer moet ik nu de champignons toevoegen?”.

2. Supermarkt

Jij gebruikt het liefst de producten die je mama ook altijd gebruikt. Zij weet namelijk als de beste welk merk het meest geschikt is én de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft. Je loopt bijvoorbeeld in de supermarkt en je weet niet welk merk cornflakes jij altijd zo lekker vond. Even aan moeders vragen of het nu Kellogs of het huismerk was.

3. Huishoudelijke tips

“Mama, op welke temperatuur moet ik dit satijnen T-shirt wassen?”  of “Hoe krijg ik deze rode wijnvlek uit mijn jurk?” Er is niemand op de wereld die je beter om advies kunt vragen over huishoudelijke dilemma’s.

4. Mentale steun

Je hebt een rotdag maar je wilt je vriendinnen er niet mee lastig vallen. Dan bel jij gewoon je moeder op. Zij vindt het alleen maar leuk als je haar bij je privéleven betrekt. Je mama weet bovendien het best wat ze moet zeggen om je terug op te vrolijken.

5. Wanneer je ziek bent

Op momenten als deze mis je je moeder het meest. Vroeger werd je altijd vertroeteld als je met koorts in bed lag. Genoeg reden voor een belletje!

Lees ook:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  231.518.946
 • Aantal
  doden
  4.745.290
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.233.723
 • Aantal
  doden
  25.554

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!