Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 X dingen die je moet gedaan hebben voor je vijfentwintigste

Anja
2 min read

Ben je nog maar net 20 geworden? Of misschien nader je de vijfentwintig al. Als dit het geval is, begin je je waarschijnlijk al ‘oud’ te voelen. Je vraagt je af of je wel alles hebt gedaan wat je wou doen in je wilde jonge jaren. Maak je niet druk, er is nog genoeg tijd en er zijn nog genoeg dingen die iedereen moet doen voordat hij of zij een kwart eeuw oud is. Hieronder 5 dingen die je moet gedaan hebben voor je vijfentwintigste.

1. Blind date

Ben jij vrijgezel? Misschien vind je op deze manier wel de liefde van je leven. Zo niet, dan heb je in ieder geval een leuk verhaal om te vertellen aan je vrienden.

2. Onenightstand

Seks zonder verplichtingen hoeft niet meteen een levensstijl te worden. Maar een nacht vol passie met een sexy vrouw of man die je daarna nooit meer hoeft te zien kan heel bevrijdend werken. En als het niets voor jou is weet je dat dan ook meteen.

3. Alleen op reis

Er is meer in het leven dan studeren, werken en voor de televisie hangen. Ga op reis en ontdek andere culturen. Als je alleen reist, ontmoet je veel meer mensen en leer je meer over anderen en over jezelf. Een onbetaalbare ervaring.

4. Doe vrijwilligerswerk

Iets goeds doen zonder ervoor betaald te worden, is misschien even wennen maar het geeft een super gevoel als je ziet dat je echt iets kunt betekenen voor anderen.

5. Een nachtje door

Dit zijn de dingen waar je later als je ouder bent goede herinneringen aan hebt. Hoe ouder je wordt, hoe minder zin je hebt om stevig te feesten. Ga eens uit tot in de vroege uurtjes. Daarna lekker ergens ontbijten en pas rond het middaguur weer thuiskomen.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…