Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Waarom een vriendschap tussen een blondine en een brunette zo fantastisch is

Olivier
2 min read

De eeuwige concurrentiestrijd tussen blondines en brunettes moet maar eens afgelopen zijn! Deze twee kunnen namelijk heel goed samen. Begraaf de strijdbijl maar, hieronder 8 redenen waarom een vriendschap tussen een blondine en een brunette zo fantastisch is!

Jullie vallen op verschillende types

Omdat jullie verschillende mannen aantrekken, vallen jullie ook op totaal verschillende mannen. Handig toch? Nooit geen ruzies of jaloezie als het op mannen aankomt.

Jullie zullen elkaars haarstijl nooit na apen

Jullie kapsels zullen nu eenmaal nooit hetzelfde eruitzien. Zelfs al gaan jullie allebei voor een boblijn, ziet het er nog steeds anders uit!

Jullie staan altijd geweldig samen op de foto

Jullie vormen de beste combinatie voor een geweldige foto. Een brunette en een blondine op één pic, laat die likes maar komen!

Jullie kunnen ongemerkt elkaars kleren lenen

Dat ene leuke jurkje van haar draag jij minstens zo vaak en niemand die het door heeft. Het ziet er bij jou vanwege je haarkleur compleet anders uit.

Als zusjes door het leven

Wanneer jullie twee leuke kerels tegenkomen, voeren jullie regelmatig de zusjesshow op. En dat zorgt voor verbaasde maar, geïnteresseerde blikken!

Jullie zijn verliefd op elkaars looks

Jullie willen gewoon altijd naar elkaar kijken. Omdat haar uiterlijk precies het tegenovergestelde van jou is, raak je nooit op haar uitgekeken.

Haren in de soep

Wanneer er een vieze haar op een bord eten beland weten jullie altijd precies van wie deze is. Maar goed, jullie zijn totaal niet vies van elkaar, dus eigenlijk maakt dat helemaal niks uit.

Jullie maken lol

Ze zeggen dat blondjes meer fun hebben. Dat klopt misschien wel, maar alleen wanneer zij een brunette aan hun zij hebben!

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…