Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

De leukste date ideetjes voor deze zomer

Anja
2 min read

De zomer is er bijna weer en dat is hét perfecte seizoen voor een geweldige date! Het maakt niet uit of je  nog niet lang samen bent of je al een tijdje een relatie hebt. Deze uitstapjes passen perfect. Hieronder de leukste dat ideetjes voor deze zomer.

Maak een tocht in een luchtballon

Lekker genieten van het mooie weer maar dan hoog in de lucht. Samen romantisch genieten van het uitzicht terwijl jullie voorzien worden van een heerlijk windje. Een ballonvaart is een origineel en sensationeel idee voor een date. Het enige nadeel, ze zijn best prijzig. Je bent al gauw 100€ per persoon kwijt.

Wandelen

Bereid thuis een lunch voor en ga lekker wandelen in bijvoorbeeld een park of de duinen. Neem halverwege een pauze, zoek een mooi plekje op en ga romantisch picknicken. Succes gegarandeerd.

Strand

Niets zo lekker in de zomer als heerlijk aan het strand liggen. Zoek een rustig strand op en ga samen zwemmen en chillen. Als er niemand anders is kunnen jullie misschien zelfs naakt zwemmen. Wees wel voorzichtig en pas goed op, het is strafbaar. Op eigen risico dus

Citytrip

Plan een dagje uit en bezoek een leuke stad in het land. Lekker rondlopen en misschien wat shoppen. Als perfecte afsluiting gaan jullie samen uiteten.

Dierentuin

Het perfecte uitje voor in de zomer. Jullie zijn de hele dag buiten en kunnen lekker genieten van alle leuke beestjes.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…