Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Deze dingen wil hij echt weten maar zal hij nooit durven vragen tijdens je eerste date

Bram
3 min read

Een eerste date is altijd een beetje spannend, ook voor hem. Deze dingen wil hij graag weten, maar hij zal ze zeker en vast niet luidop durven vragen. Herken jij ze ook?

1. Waarom ga je met mij uit?

Ga je met me uit omdat je me niet durfde afwijzen? Of vind je me echt leuk? Elke jongen is hier onzeker over, ook als ze het niet laten merken. Je bent dus heus niet de enige!

2. Waar eindigt deze date? Met een kus of met seks?

Hij kan het echt niet helpen. In zijn gedachten stelt hij zich al voor hoe hij je kust of hoe hij met jou tussen de lakens belandt. Zou het echt zover komen deze nacht? Of moet ik nog wat geduld hebben?

3. Gaat je ex vriend wraak nemen?

Stiekem wil hij toch wel weten wat voor iemand je ex vriend was. Hij vind je misschien wel leuk, maar als hij je ex een jaloerse spierbundel was wil hij hier toch een beetje op voorbereid zijn. Dat kan je hem toch niet kwalijk nemen?

4. Hoeveel exen heb je gehad?

Hij wil graag weten hoeveel exen je hebt gehad en waarom het misliep. Dat is niet zo abnormaal. Hij vraagt zich eigenlijk af of je al serieuze relaties hebt gehad of niet. Maar deze vraag durft hij echt niet te stellen op een eerste date, misschien zelfs nooit.

5. Hoe lang was je vorige relatie? En wanneer ben je uit elkaar gegaan?

Als je gisteren nog maar net een relatie van 5 jaar hebt beëindigd en nu al met hem uitgaat zal bij hem een belletje gaan rinkelen. Misschien rent hij wel onmiddellijk weg.

6. Ben je nog verliefd op je ex?

Deze vraag is echt veel te persoonlijk om onmiddellijk te stellen, maar daarom niet minder belangrijk. Hij wil echt weten of je nog (een beetje) verliefd bent op je ex.

7. Zoek je seks of een lange relatie?

Wil je alleen seks of wil je een lange relatie? Dat is belangrijk om te weten. Als jullie op een verschillende golflengte zitten dan zal één van jullie twee gekwetst worden. Deze vraag is misschien erg moeilijk, probeer van in het begin duidelijk te zijn.

8. Wat denk je nu over mij?

Hij wil natuurlijk een goede indruk nalaten, maar wat denk je echt van hem? Vind je hem leuk en interessant? Hij lijkt misschien zelfzeker, maar diep vanbinnen is hij hier echt mee bezig.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…