Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

7 tekenen dat hij alleen seks wil

Bram
2 min read

Je hebt het waarschijnlijk al eens meegemaakt. Je vindt hem leuk en wil hem graag beter leren kennen, en al snel kom je erachter dat hij alleen maar seks met je wil. Als je deze 7 tekenen leert herkennen zal het je veel ellende besparen.

1.Hij neemt meer dan hij geeft

Hij wil geen opofferingen maken en hij draagt niet veel bij aan je relatie. Iets aan je relatie of aan jou geven vindt hij niet leuk, iets nemen geeft hem het gevoel dat hij controle heeft.

2.Hij wil je relatie niet verbeteren

Een relatie is zoals een plant, je moet het voedingstoffen geven zodat het kan groeien. Als hij je relatie niet ziet als iets waar je tijd en aandacht aan moet besteden zal je relatie niet kunnen groeien. Jij doet al het werk en jij maakt alle compromissen, misschien neemt hij je relatie niet zo serieus?

3.Hij had in het verleden ook geen relatie

Hij heeft vroeger nog geen echte relatie gehad en hij is vooral geïnteresseerd in eenmalige seks. Eigenlijk weet hij niet goed wat een relatie is.

4.Hij blijft vaag

Als je hem met zijn gedrag confronteert zal hij nooit een eerlijk antwoord geven. Hij wil zich niet aan je binden maar hij wil dat ook niet toegeven. Hij blijft vaag over wat hij eigenlijk verwacht van jullie relatie en dat is erg verwarrend voor jou.

5.Hij vermijdt je familie en vrienden

Hij zal er alles aan doen om je familie en vrienden niet te moeten zien, want dat zou immers betekenen dat je een echte relatie hebt.

6.Hij stelt hoge eisen

Hij blijft maar aandacht vestigen op wat je niet goed doet, zo lijd hij de aandacht af van de goede momenten in je relatie. Dit is een techniek om ervoor te zorgen dat hij zich niet aan je gaat binden. Hij verwacht dat alles verloopt zoals hij het in zijn gedachten heeft, en dat gaat natuurlijk niet.

7.Hij wil vrij zijn

Hij vindt het belangrijk om zich vrij en onafhankelijk te voelen. Eigenlijk wil hij niemand in zijn leven waar hij verantwoording aan moet afleggen. Hij is nog niet klaar voor een echte relatie.

 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…