Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Hoe langer je single blijft, des te beter is je volgende relatie

Olivier
2 min read

Ben jij vaak vrijgezel, of duik jij om de haverklap een nieuwe relatie in? Uit onderzoek blijkt nu dat wanneer je lange tijd single bent, je volgende relatie een stuk beter is dan wanneer je net een oude relatie verbroken hebt. Dat vanwege de volgende 3 redenen!

Zo heb je de tijd om erachter te komen wat je écht wilt in een relatie

In een relatie besteden we veel tijd met het aanpassen van onszelf om er voor te zorgen dat we zo goed mogelijk in de relatie passen. Wanneer je een tijdje alleen bent, kom je erachter wat je nu precies mist in je leven. Dit helpt je vervolgens weer om uit te vogelen wat voor partner jij nu nodig hebt.

Je leert hoe het is om alleen te zijn

Het is natuurlijk niet fijn om alleen te zijn. Toch is het heel belangrijk om tijd alleen door te brengen. Zo leer je jezelf kennen en het is daarnaast goed voor je persoonlijke ontwikkeling. Pas wanneer jij helemaal gelukkig bent in je eentje kan jij je geluk delen met een ander. Alleen wanneer jij van jezelf houdt kan je ook van iemand anders houden.

Een nieuwe relatie helpt niet tegen liefdesverdriet

Wanneer je gedumpt bent en nog steeds verliefd bent op je ex, kan het aantrekkelijk zijn om jezelf gelijk weer in de markt te brengen en te gaan daten. Dit is echter niet de goede manier om over je ex heen te komen. Je gaat je nieuwe liefdes namelijk met je ex vergelijken en dit is een verkeerde manier van denken. Iedereen is verschillend. Wacht dus nog even met daten voordat je liefdesverdriet helemaal over is!

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…