Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

12 redenen dat je nog steeds single bent

Bram
3 min read

Een relatie hebben heeft vele voordelen, maar single zijn ook! Dit zijn de 12 redenen waarom nog steeds single bent. Geen wonder dat je het niet snel wil opgeven!

1.Je bent vrij

Je bent volledig vrij om jezelf te ontdekken en je dromen achterna te gaan. Je vindt vrijheid in jezelf en dat laat je niet zomaar los.

2.Je wacht op de ware

Je begint geen relatie met eender wie. Je wil wachten op de ware, want je weet dat jij het beste verdient.

3.Je hebt veel goede vrienden

Een recente studie toont aan dat koppels minder vrienden hebben dan singles. Jij hoeft niet veel tijd te spenderen aan één iemand, je voelt je met al je vrienden verbonden.

4.Je hebt minder zorgen over geld

Vele koppels maken af en toe ruzie over geld, dat probleem heb jij niet. Je hebt misschien maar één inkomen, jij kan zelf beslissen wat je ermee doet.

5.Je bent socialer

Mensen worden aangetrokken door mensen die single zijn en willen graag meer tijd met hen spenderen, dat is zelfs wetenschappelijk bewezen.

6.Je kan jezelf en je carrière ontwikkelen

Je hebt de tijd en energie om jezelf en je carrière te ontwikkelen. Je hoeft je niet bezig te houden met relationele problemen en verantwoordelijkheden.

7.Je slaapt beter

Verschillende studies tonen aan dat je beter slaapt als je alleen slaapt. Singles kunnen zich beter concerteren en ze hebben een beter geheugen omdat ze een betere nachtrust hebben.

8.Je moet voor niemand verantwoording afleggen

Niemand heeft zaken met hoeveel geld je uitgeeft of waar je bent. Je hoeft echt aan niemand verantwoording af te leggen.

9.Je bent fit en gezond

Als je een relatie hebt zal je een beetje verdikken, dat is wetenschappelijk bewezen. Singles zijn zich meer bewust van hun uiterlijk en doen er meer aan om fit en gezond te blijven.

10.Je hebt geen emotionele drama’s

In elke relatie moeten compromissen gemaakt worden. Je moet dan je eigen wensen negeren en dingen doen die je anders niet zou doen. Dat probleem heb jij helemaal niet.

11.Je hebt tijd om na te denken over wat je wil

Je hebt tijd om na de denken over wat je wil en je kan daarom betere beslissingen maken.

12.Je hebt een beter seksleven

Statistieken tonen aan dat mensen die singel zijn een beter seksleven hebben dan mensen die een relatie hebben. Verrassend niet?

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…