Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Tips voor een romantisch ontbijt

Anja
2 min read

Wil je je partner verrassen met een romantisch ontbijtje? Hieronder vind je een aantal goede tips om je geliefde extra goed te verrassen.

1. Bedenk wat je geliefde lekker vindt

Wat vindt jouw partner nu écht lekker? Een smoothie? Een croissantje? En hoe wil je geliefde zijn of haar eitje 's morgens? Denk hier van tevoren over na en maak een ontbijtje op maat. Dit maakt het extra persoonlijk.

2. Hartjes

Doe iets met de vorm van een hartje. Bak bijvoorbeeld een eitje in een hartjesvorm, leg aarbeien op een schaaltje yoghurt in de vorm van een hartje of verzin wat anders creatiefs! Dit laat zien hoeveel je van de ander houdt en wordt zeker gewaardeerd.

3. Het oog wil ook wat

Zorg dat het ontbijtje naast dat het lekker smaakt, ook een lust voor het oog is. Dek de tafel mooi en zet verse bloemen neer. Als je voor een ontbijtje op bed gaat, kies dan voor een groot dienblad waar je alles op zet. Ook dan is het leuk om een klein vaasje op het blad te zetten met daarin een vers geplukt bloemtje, it's all in the details!

4. Een cadeautje of briefje

Als verrassing kun je ergens in het ontbijt een lief briefje verstoppen waarop je een boodschap schrijft voor je geliefde. Ook kun je ergens op het dienblad een cadeautje leggen met een romantisch cadeautje.

Met deze tips lukt het vast een leuk ontbijtje te bereiden voor je partner! Verras je partner eens en sta op tijd op om een heerlijk romantisch ontbijtje maken. Heb jij weleens ontbijt op bed gemaakt voor je geliefde?

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…