scrollTop top

Zo breng je een romantische zomeravond door met je partner

Zo breng je een romantische zomeravond door met je partner

De zomer komt er alweer bijna aan. Dit betekent bruinen op het strand, barbecues, reizen en zwoele zomeravonden. Hoe breng je nu een romantische zomeravond door met je partner? Hieronder 6 tips!

Kaarsen

Wat is er nu romantischer dan kaarslicht op een zwoele zomeravond? Handige tip: zorg voor zogeheten ‘anti-muggen’ kaarsen, zo kunnen jullie ongestoord genieten.

Kampvuur

Wil je het echt groots aanpakken, zorg dan voor een kampvuur. Niets is zo romantisch als samen genieten bij een kampvuur.

Wijn

Zorg voor een koud flesje rosé (of twee). Dit houdt jullie zeker warm als het rond middernacht begint af te koelen.

Dekens

Het kan flink afkoelen als de zon eenmaal onder is. Jullie kunnen elkaar natuurlijk warm houden maar soms is dit niet genoeg. Zorg voor een paar zachte dekens en jullie avond kan niet meer stuk.

Muziek

Speel je een instrument? Oefen een paar nummers die jullie samen kunnen spelen/zingen. Als je geen instrument speelt zorg dan voor een leuke playlist. Muziek zorgt ongetwijfeld voor een aangename sfeer.

Snacks

Niets is zo vervelend als honger op momenten dat je net ontspannen ergens zit. Zorg voor chips of olijven of bereid een maaltijd voor. Zo kunnen jullie samen genieten van wat hapjes en kunnen jullie urenlang overleven.

Lees ook:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  523.267.401
 • Aantal
  doden
  6.270.408
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  4.134.293
 • Aantal
  doden
  31.675

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!