Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

De 5 meest romantische cadeautjes voor je liefje

Anja
4 min read

1. Aftelkalender

Als je een leuk cadeautje, of andere verrassing, hebt voor je lief dan is nog leuker om dit al enige tijd van tevoren aan te kondigen. Dit kun je op een bijzondere en creatieve manier doen door een soort aftelkalender te maken. Dit is te vergelijken met de adventskalenders die in december worden gebruikt om af te tellen naar Kerstmis. Achter elk luikje van de aftelkalender voor je liefje kun je dan een klein cadeautje of lief berichtje plaatsen. Op die manier heeft hij, of zij, een aantal dagen plezier van je originele presentje. Indien je geen kei bent in knutselen dan kun je ook besluiten om de verschillende cadeautjes allemaal afzonderlijk in te pakken. Op elk pakje schrijf je vervolgens een datum zodat je lief weet wanneer een nieuw cadeautje uitgepakt mag worden.

2. Persoonlijke chocolade

De liefde gaat door de maag en de meeste mensen zijn dol op chocolade. Van deze twee feiten kun je handig gebruikmaken als je je liefje verrast met een gepersonaliseerd chocoladepresentje. Vandaag de dag kun je bij verschillende bedrijven gepersonaliseerde chocoladerepen en –boxen bestellen. Als je wilt weten waar je dit soort cadeautjes kunt maken en bestellen dan ga je gewoon via Google op zoek. Op de websites van de meeste verkopers van deze producten kun je vaak zelf aan de slag gaan en niet alleen iets erg lekkers, maar zeker ook iets bijzonders en origineels voor je liefje in huis halen.

3. Geef zwakke punten een positieve draai

Iedereen, en dus ook jouw liefje, heeft niet alleen positieve, maar ook zeker een aantal negatieve, eigenschappen. De negatieve kanten van je lief kun je echter ook positief bekijken en er je voordeel mee doen. Zo kun je je lief onder andere een erg origineel, maar eveneens nuttig presentje geven. Op het moment dat je lief bijvoorbeeld moeilijk uit bed kan komen ’s ochtends, dan kun je een speciale wekker aanschaffen: eentje die kan rijden of vliegen en waar je lief dus achteraan zal moeten gaan om deze uit te schakelen. Verder kun je als je lief een grote fan is van een bepaalde film, serie of artiest, een leuke gadget kopen. In de regel is er altijd wel een origineel cadeau te bedenken dat bij de interesses van je liefje past.

4. Citytrip

Een citytrip als presentje geven aan je lief is natuurlijk al erg leuk. Wanneer je echter een trip organiseert naar een stad die bekend staat vanwege zijn romantische sfeer of bijzondere naam, dan zal dit zeker nog meer indruk op je liefje maken. Je kunt onder andere denken aan de plaats Kissing in het Duitse Beieren, het Texaanse Valentine of het Engelse Lover. Door even een zoekmachine te gebruiken, zul je al snel heel veel interessante plaatsen op kunnen sommen waar je je lief mee naartoe zou kunnen nemen voor een citytrip. Je weet dan ook bijna zeker dat je lief dit uitstapje niet snel zal vergeten en je bijzondere gebaar enorm weet te waarderen.

5. Persoonlijk drankje

Als je een lief hebt die houdt van een goed glas bier of wijn, dan is het erg leuk om een gepersonaliseerde fles wijn of een gepersonaliseerd bierpakket cadeau te geven. Op verschillende websites zijn, in allerlei prijsklassen, wijnflessen en bierpakket te koop waar je een eigen foto en tekst op kunt laten plaatsen. Je kunt bijvoorbeeld de eerste selfie gebruiken die jullie ooit samen hebben gemaakt. Op die manier maak je je lief vast en zeker blij en de personal touch zal zeker voor nog meer waardering zorgen. 

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…