Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Tips voor een romantischer en beter liefdesleven

Anja
3 min read

Liefde is iets heel mooi. Maar niet iedere relatie kan perfect zijn. Naast de ups, kennen jullie ongetwijfeld ook heel wat downs. Hoe ga je emee om? Deze tips kunnen je helpen om snel en gemakkelijk meer romantiek en verfrissing in je relatie te krijgen!

Aanrakingen

Aanrakingen zorgen voor intimiteit en spanning. Aanrakingen hebben een positieve invloed op de gemoedstoestand van je partner. Als iemand je aanraakt, zorgt het lichaamscontact ervoor dat je ontspant, je voelt je geliefd en het geeft je een warm gevoel. Zorg er dus voor dat er genoeg lichaamscontact is tussen jullie. Geef je partner af en toe eens een massage, leg in de auto je hand eens op zijn of haar bil, kus intens, maak tijd om elkaar te knuffelen, te strelen of vast te pakken.

Vier de liefde

Plan bepaalde dingen in om speciale gelegenheden te vieren. Er zijn wel een aantal speciale, onvergetelijke momenten in jullie relatie die je op een romantische manier kunt vieren. Het is belangrijk om deze dingen niet uit het oog te verliezen! Verras de ander op zo’n speciale dag met een lief cadeautje, een romantisch dinertje of een gezellige wandeling.

Tijd om samen te zijn

Plan tijd om samen door te brengen. Koester de momenten die je samen hebt en zorg dat er genoeg tijd is voor “quality time”. Je hebt elk een heel druk leven: werk, familie, vrienden, … En op veel momenten ben je sowieso al samen: een barbecue bij vrienden, het verjaardagsfeestje van je zus, de communie van zijn petekindje, … Maar zorg er ook voor dat er genoeg momenten zijn waarop jullie met z’n twee echt ‘alleen’ samenzijn.

Begin opnieuw

Als er na een tijdje een ‘sleur’ in de relatie komt, probeer elkaar dan opnieuw te ontdekken. Er zijn altijd wel dingen die je nog niet weet van de ander. Plan terug leuke dates zoals jullie in het begin deden, kies voor activiteiten die je normaal niet zou doen, … Dit zijn allemaal eenvoudige tips om terug spanning en opwinding in jullie relatie te brengen.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…