Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Daarom moet jij je partner vanavond nog een massage geven

Anja
2 min read

Geven jij en je partner elkaar soms eens een massage? Het is niet noodzakelijk dat je verscheidene massagetechnieken perfect beheerst, want tijdens een massage geef je je partner ook heel wat liefde en intimiteit. Dit zijn de redenen waarom je je partner vaker een massage zou moeten geven:

Intiem

Als je elkaar masseert, ben je intiem met elkaar. Je raakt elkaar aan en je bent ook emotioneel dicht bij elkaar. Intimiteit wordt in een relatie vaak opgebouwd en versterkt tijdens speciale momenten van samenzijn. Intimiteit betekent ook kwetsbaarheid en veligheid.

Geluk

Massages zijn een vorm van onstpanning. Als je elkaar masseert, word je rustig en ontspannen. Er is op dat moment geen plaats voor stress, ruzie of spanning. Je contentreert je enkel op elkaar en op de aanrakingen van de huid. Jullie zijn tijdens de massage op elkaar afgestemd, dat positief gevoel blijft ook nog even nazinderen na de massage.

Vertrouwen

Vertrouwen is belangrijk in een relatie. Als je je partner masseert, geeft hij of zij zich volledig over aan jou. Je deelt het moment samen en een ontspannen vertrouwen brengt jullie dichter bij elkaar. Elkaar vertrouwen zorgt ook voor verbondenheid en geborgenheid.

Romantiek

Een massage kan heel romantisch zijn: kaarsjes, zachte muziek, massageolie en het lichaam van je partner. Meer heb je niet nodig. Jullie lichamen bevinden zich dicht bij elkaar en de aanrakingen kunnen zorgen voor verlangen naar elkaar. Zo kan een sensuele massage bijvoorbeeld leiden tot een stomende vrijpartij.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…