Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Altijd tongkus? Probeer eens deze andere sensuele kussen voor meer passie in je relatie

Anja
2 min read

Zoen jij je partner altijd op dezelfde manier en merk je dat je relatie hierdoor wat aan passie ontbreekt? Lees dan in dit artikel hoe je jouw vriend op een alternatieve manier kunt zoenen en breng de passie weer helemaal terug.

De ondersteboven zoen

Je kunt natuurlijk niet ondersteboven gaan hangen, maar je kunt je partner wel eens proberen te zoenen als hij ligt of zit. Verras hem van achter door zijn hoofd zachtjes naar achteren te trekken en kus hem zachtjes op zijn onderste lip. Niet alleen fijn voor hem, maar ook fijn voor jou. Jij voelt zijn adem namelijk zachtjes in je nek en dit werkt ontspannend en is bovendien goed voor de passie. Trek overigens niet te hard aan zijn haren, want dan is de kans groot dat hij boos wordt en het spannende zoenmoment helemaal verpest wordt

De kus onder water

Samen naar het zwembad? Probeer de kus onder water dan eens. Duik naar de bodem van het zwembad en pak je vriend onder water vast. Zet je lippen op de zijne en zuig zachtjes, net alsof je lucht uit zijn mond neemt. Houd dit een paar seconden voelt en ga naar boven als je nieuwe adem nodig hebt. Een gegarandeerd succes! Blijf niet te lang onder water, want het is niet de bedoeling dat je ademnood krijgt.

De kus met kleine beet

Tot slot is er nog de kus met de kleine beet. De volgende keer dat je je partner kust, kun je zachtjes op zijn lippen bijten. Het moet geen pijn doen, maar hem juist een beetje uitdagen. Ken je de tactiek goed, dan kun je jouw partner echt in vuur en vlam zetten. De kus met kleine beet is dan ook zeker een succes als je de passie terug wil brengen in je relatie, probeer het zelf maar eens!

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…