Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 manieren om je relatie spannend te houden

Anja
2 min read

Tijd verandert een hoop dingen, ook je relatie. Daar hoeven we niet omheen te draaien. Alles went namelijk met tijd. Het verliefde gevoel maakt plaats voor houden van. Wij zullen dus niet ontkennen dat je na een aantal jaar op zoek gaat naar nieuwe impulsen in je relatie. Hoe houd jij je relatie spannend? Hieronder 5 tips!

1. Daten

Ga weer ouderwets daten zoals jullie in het begin deden. Kleed je netjes aan en ga uit eten bijvoorbeeld. Je zult zien dat dit de liefdeskriebels terugbrengt.

2. Fruit en seks

Experimenteer in de slaapkamer. Gebruik bijvoorbeeld een grapefruit als je je man oraal verwend. Er zijn op internet talloze spannende seks activiteiten te vinden, de één nog leuker dan de andere.

3. Kamperen

Zet een tentje in de achtertuin of in het bos bij jullie in de buurt en breng daar een nachtje door. Zonder telefoons en andere elektrische apparatuur. Je zult zien dat de romantiek weer helemaal terugkomt.

4. Steek moeite in je uiterlijk

Ga naar een pedicure, kapper of breng samen een dagje door in de sauna. Zodra jouw partner ziet dat jij veel tijd aan je uiterlijk besteed komen die vlinders gegarandeerd terug.

5. Swingen

Dit is niet voor iedereen geschikt. Je kunt samen naar een parenclub gaan om jullie relatie wat spannender te maken. Even wisselen van partners kan ervoor zorgen dat jullie in de zevende hemel belanden. Spreek op voorhand wel bepaalde zaken af.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…