Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Meer geluk halen uit je relatie doe je zo!

Anja
2 min read

De banden met je vrienden, familie en je partner zijn een van de grootste bronnen van geluk. Je kan bij hen terecht met je problemen, je krijgt liefde van hen en je maakt samen fantastische momenten mee. Hoe kan je nu nog meer geluk uit die relaties halen?

Wees er voor elkaar

Zorg dat je er altijd bent voor je geliefden. Sta voor hen klaar als ze een moeilijke periode doormaken. Doe samen leuke dingen en geniet van het leven. Als jij er ook altijd bent voor je familie en vrienden, zullen zij er ook voor jou zijn als je hen nodig hebt.

Verwacht niet altijd te veel

In elke relatie heb je verwachtingen: je hoopt dat je vriendin tijd maakt om mee te gaan shoppen, je verwacht dat je partner je helpt in het huishouden, … Als iemand niet aan die verwachtingen voldoet, word je teleurgesteld. Je kunt mensen echter niet verplichten om dingen voor je te doen, dat moet vanzelf komen. Probeer voor jezelf niet teveel te verwachten van anderen, dan zijn alle kleine gebaren meteen een stuk belangrijker.

Toon je geliefden dat je hen graag ziet

Mensen nemen soms te weinig tijd om te tonen dat ze elkaar graag zien. Het is belangrijk om zo nu en dan te tonen aan je naasten dat je hen graag ziet. Geef je zus eens een complimentje, geef je mama af en toe een knuffel, ga op bezoek bij je grootouders en breng een taartje mee, stuur je vriendin een smsje om te vragen hoe het gaat op haar werk… Al deze kleine gebaren tonen dat je van hen houdt. Zij zullen deze dingen gegarandeerd waarderen. En geef toe, als je je familie, vrienden of partner gelukkig ziet en ziet lachen, dan ben je zelf toch ook meteen gelukkig?

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…