Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 leuke ideeën om je vriend te verrassen

Anja
2 min read

Het verrassen van je vriend is iets dat zo af en toe gewoon moet gebeuren. Het houdt jullie relatie spannend en leuk als er soms onverwachte leuke dingen gebeuren. Maar het kan lastig zijn om een leuke verrassing te bedenken. Daarom zetten wij 5 leuke ideeën om je vriend te verrassen voor je op een rijtje.

1.Voetbalwedstrijd

Veel mannen houden van het kijken naar voetbal of een andere sport die ze leuk vinden. Zorg dat jij weet wanneer die belangrijke wedstrijd is en zorg voor bier en zijn lievelingseten. Een avond als deze is voor veel mannen geweldig en hij zal je dan ook erg dankbaar zijn. 

2. Chefkok

Verras hem eens door een geweldige maaltijd te bereiden in je lingerie. Kies een leuk setje en koop een klein schortje, koken maar!

3.Boottochtje

Huur op een mooie dag eens een klein bootje voor jullie tweeën. De meeste mannen vinden varen erg leuk en ondertussen kunnen jullie romantisch van elkaar genieten. Blijf op het water tot die mooie zonsondergang en jullie hebben een geweldige dag. 

4. Massage

Een klassieke manier om je vriend te verrassen is natuurlijk een massage. Regel wat massageolie en eventueel wierook en een muziekje. Masseer hem langzaam en liefdevol en kijk waar dit in zal uitmonden…

5. Ontbijtje

Een ander beproefd recept voor een leuke verrassing is een ontbijt op bed. Zorg voor wat lekkere broodjes, fruit en wat te drinken en zorg dat je er leuk uitziet. Je vriend zal smelten als hij wakker wordt met zoveel lekkers op zijn bed.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…