scrollTop top

Van deze kleine gebaren wordt je partner meteen gelukkig

Van deze kleine gebaren wordt je partner meteen gelukkig

Je moet genieten van de kleine dingen in het leven. Dat citaat heb je hoogstwaarschijnlijk al veel gehoord. Er zit natuurlijk een kern van waarheid in. Niets is zo fijn als iemand die iets kleins (leuks) voor je doet terwijl je het niet verwacht. Met welke kleine gebaren maak jij jou partner nu gelukkig?

Briefjes

Schrijf een lieve boodschap op een post-it en verstop het onder haar koffietas of in haar jaszak. Wanneer ze het briefje ontdekt, zal haar hart hier gegarandeerd sneller door kloppen.

Chocolade

Het is algemeen bekend, vrouwen houden van chocolade. Zeker als ze het op een onverwacht moment krijgen. Stop, voordat je partner naar het werk gaat, haar lievelingsreep in haar handtas en je zult gegarandeerd een lief berichtje krijgen tijdens haar koffiepauze.

Het bad laten vollopen

Het bad vol laten lopen. Een klein gebaar, maar dit maakt je partner waarschijnlijk zielsgelukkig. Het is heel aangenaam wanneer er een dampend bad voor je klaarstaat als je thuiskomt.

Schoonmaken

Maak het huis schoon als je partner even niet thuis is. Thuiskomen in een schoon huis geeft een heerlijk gevoel.

Ontbijt op bed

Wie wil er nu geen roomservice? Sta eens wat vroeger op en breng je partner ontbijt op bed. Niets is zo lekker als een warme cappuccino en een lekkere boterkoek onder de lakens.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  232.001.822
 • Aantal
  doden
  4.753.357
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.238.358
 • Aantal
  doden
  25.568

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!