Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 redenen waarom je moeder je beste vriendin is

Anja
2 min read

Je moeder is de enige vrouw die er altijd voor je is! Zij heeft je vanaf je geboorte gesteund en ze zal dat blijven doen, voor altijd. Hieronder 5 redenen waarom je moeder je beste vriendin is:

1. Oprecht geïnteresseerd in je toekomst

Je moeder heeft het beste met je voor. Ze is erg geïnteresseerd in je toekomstplannen. "Wanneer krijgen we kleinkinderen? Is het al zover?" Oké, en ze denkt ook een beetje aan zichzelf, maar dat mag als moeder.

2. Multifunctioneel

Je moeder kan alles en ze doet bovendien ook alles voor je. Ze is je wekker, ze is de beste chef ter wereld, ze is je raadgever en ze speelt ook geregeld taxichauffeur om jou te helpen.

3. Ze weet precies wat je mooi vindt

Haar kledingstijl, haar sieraden, haar gevoel voor interieur. Jullie delen dezelfde smaak. Zij weet precies wat ze jou cadeau moet geven voor je verjaardag of voor kerst.

4. Ze voelt je aan

Liegen tegenover je moeder is onmogelijk. Moeders prikken hier namelijk feilloos doorheen en ze blijven net zo lang doorvragen tot je toegeeft en gewoon eerlijk vertelt wat er op je lever ligt.

5. Jullie hebben hetzelfde DNA

En dat is iets om trots op te zijn. Misschien wil je niet altijd op je moeder lijken, maar hoe ouder je wordt, hoe minder je eraan ontkomt. Als je nu foto’s bekijkt, zie je dat je dezelfde houdingen aanneemt. Ook ontwikkel je een steeds groter respect voor haar en omdat je moeder er altijd voor je is, besef je dat het belangrijk is dat jij er ook voor haar bent.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…