Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

10 dingen die koppels die elkaar leerden kennen op Tinder zeker zullen herkennen

Anja
5 min read

1. Vragen over de eerste kennismaking laten je blozen

Op het moment dat je de vraag wordt gesteld "Hoe hebben jullie elkaar leren kennen?" ga je doorgaans spontaan blozen. Hoewel Tinder vandaag de dag door duizenden mensen wordt gebruikt, en er dus ook al een heleboel stellen zo bijeen zijn gekomen, is het nog altijd niet comfortabel om te vertellen dat je je lief zo hebt gevonden. De meeste koppels die elkaar op Tinder hebben leren kennen, gebruiken dan ook een soort back-up verhaal met betrekking tot hun eerste kennismaking

2. Reacties van je ouders

Je ouders weten soms niet eens dat je gebruik hebt gemaakt van Tinder. Laat staan dat zij op de hoogte zijn van het feit dat je je lief op deze manier hebt leren kennen, en dat wil je ook het liefst zo houden. Je ouders denken dan ook nog steeds dat jullie kennis met elkaar hebben gemaakt bij een gemeenschappelijke vriend(in). Eigenlijk zijn alle mensen die gebruikmaken van de Tinderapp ook een soort vrienden en heb je dus een beetje minder erg tegen hen gelogen. Wanneer ze de waarheid zouden weten dan is de kans immers groot dat hun reacties minder positief of zelfs afkeurend zullen zijn.

3. Reacties van vrienden

Voor je vrienden houd je eveneens liever verborgen dat je je lief op Tinder aan de haak hebt geslagen. Voor hen komt eveneens het verhaal van de gemeenschappelijke vriend(in) om de hoek kijken als zij je vragen waar je je droomprins(es) voor het eerst ontmoet hebt. Uiteraard zijn de zogenaamde gemeenschappelijke vrienden andere gemeenschappelijke vrienden dan die je vriend(inn)en kennen. Alleen je allerbeste vriend(in) kent het ware verhaal, maar van deze persoon weet je dan ook honderd procent zeker dat het verhaal niet wordt doorverteld.

4. Open kaart spelen lucht op

In sommige gevallen kun je echter maar beter open kaart spelen als je je lief via Tinder hebt ontmoet. De kans dat vrienden en familie jullie verzonnen ontmoetingsverhaal niet geloven is immers erg groot. Door open en eerlijk te vertellen dat Tinder jullie Cupido was, hoef je bovendien niet te liegen en kun je dus ook niet verstrikt raken in een web van leugens. Het enige risico dat je met deze eerlijkheid loopt, is dat jullie bekend komen te staan als het koppel dat via een seksapp leerde kennen.

5. Verzonnen ontmoetingsverhalen

Wanneer vrienden en familie te weten zijn gekomen dat jullie elkaar via Tinder hebben leren kennen, dan zullen daar vast en zeker grappen over gemaakt gaan worden. Zo zullen er absoluut mopjes over jullie eerste ontmoeting de ronde gaan doen. Met dit soort grappen en grollen zul je dan ook zeker moeten leren leven. Gelukkig zal de tijd het plezier dat anderen aan jullie Tinderavontuur beleven na verloop van tijd vanzelf uitdoven. Gewoon even doorzetten en dan heeft niemand het er nog over.

6. Aanpassen gegevens van je lief

Op het moment dat je via Tinder in contact komt met een ander, dan zullen de telefoongegevens worden weergegeven als: 'voornaam + Tinder'. Zodra duidelijk is geworden dat jullie een serieuze relatie hebben, is het dan ook tijd om deze gegevens aan te passen. Verder is het handig om andere contacten die je op deze manier hebt gelegd te veranderen, of zelfs te verwijderen. Zeker als je lief zo nu en dan over je schouder meeleest.

7. Bijzondere herinneringen

In tegenstelling tot een heleboel andere koppels weten jullie nog exact met welke woorden je contact hebt gemaakt met elkaar. De betreffende chat met je lief heb je namelijk veilig op je smartphone bewaard en lees je nog regelmatig door. Het was namelijk zo romantisch en origineel. Ook zul je nooit het ogenblik vergeten dat je lief je vertelde dat je er in werkelijkheid nog mooier uitziet dan op de app.

8. Bron van inspiratie

Het profiel dat je lief op Tinder aan heeft gemaakt, doet nog steeds dienst als bron van inspiratie. In het bijzonder op momenten dat je een cadeautje voor je lief wilt kopen, spiek je regelmatig om te zien of dit wel bij zijn, of haar, interesses past. Dit is niet alleen erg praktisch, maar ook voorkom je zo dat je aankomt met een prul waar je lief geen kant mee opkan.

9. Andere Tinderdates

Wanneer je je lief via Tinder hebt leren kennen, is de kans groot dat je al eerder dates via deze app hebt gehad. Je lief wil dan ook exact weten hoeveel voorgangers er zijn geweest. In de regel kun je dan ook maar beter eerlijk zijn over het aantal mensen met wie je af hebt gesproken. Je kunt dan bovendien samen lachen over een aantal totaal mislukte en vreemde datingverhalen die jullie elkaar hebben te vertellen. Deze verhalen bewijzen tevens dat jullie je maar wat gelukkig mogen prijzen juist elkaar gevonden te hebben.

10. Controle op Google en social media

Het eerste dat je doorgaans doet als je een date via Tinder scoort, is deze persoon checken via Google en social media. Voor je lief was dat uiteraard niet anders. Ontkennen dat je dit hebt gedaan heeft dan ook geen enkele zin omdat vrijwel iedere Tindergebruiker dit doet. Je wilt namelijk altijd zeker weten dat je niet te maken hebt met één of andere freak.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…