Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

11 dingen die je als vrouw nooit bij je vriend moet doen

Bram
5 min read

Sommige gespreksonderwerpen horen niet thuis in een relatie en al zeker niet op een eerste date! Alsook ben je beter goed voorbereid op je eerste date, dus geven we je nog enkele tips mee! 

1. Praten over vorige vriendjes

Je vriend wil niet weten met hoeveel andere jongens of mannen je het gezellig gehad hebt. Zelfs al zegt hij dat het hem niets kan schelen en je hem alles mag vertellen, kun je dit onderwerp beter laten rusten. Je vriend wil liever in de waan worden gelaten dat hij de eerste is die heeft weten te veroveren. Je bent immers niet zoals de meeste andere vrouwen die zich gemakkelijk laten verleiden. Jij bent zijn vriendin dus moet je wel bijzonder zijn en eerdere vriendjes horen niet thuis in dit ideaalbeeld.

2. Vergelijken met een ex-vriendje

Je zou het zelf evenmin leuk vinden als je vriend je uitgebreid ging vertellen hoe leuk zijn ex-vriendin was. Laat staan welke leuke dingen hij samen met haar heeft gedaan. Voor je vriend geldt echter hetzelfde: ook hij hoort liever geen verhalen waarin je je ex ophemelt. Al helemaal niet wil je vriend worden vergeleken met de man met wie je eerder een relatie hebt gehad. Je bent nu immers bij hem en beter dan dat kun je het absoluut niet treffen. Een vergelijking maken tussen hem en je ex zal dan ook niet wenselijk zijn.

3. Flirten met een ander

Niemand zal het weten te waarderen als zijn, of haar, lief met een ander aan het flirten is. Dit is zeker niet anders voor je vriend. Je hebt namelijk een relatie met hem en dan flirt je nu eenmaal niet met andere mannen. Niet alleen als jullie samen zijn, maar ook als je uitgaat met vriendinnen, kun je flirterig gedrag maar beter achterwege laten. Vroeg of laat zul je daar immers op worden afgerekend. In het meest erge geval kan dit gedrag zelfs leiden tot een relatiebreuk.

4. Jezelf scheren

In zijn bijzijn je lichaamsbeharing weghalen is een beetje vreemd. Het maakt daarbij niet uit of je nu de kleine haartjes boven je lip weg wilt halen of je benen van hinderlijke haren wilt ontdoen. Bij voorkeur doe je dit niet in het bijzijn van je vriend. Weliswaar wil hij dat je er altijd sexy en knap uitziet, maar om je scheermoment gade te moeten slaan, zal je vriend niet vrolijk worden. Bij voorkeur onthaar je je lichaam als je alleen bent in de badkamer. Je niet scheren is overigens evenmin een optie.

5. Je tanden vergeten te poetsen

Niemand vindt het leuk als hij, of zij, een gesprek aan moet gaan met iemand met een slechte adem. Kussen met iemand die zijn, of haar, tanden niet heeft gepoetst, is al helemaal uit den boze. Je hoeft immers niet te proeven wat de laatste maaltijd van je geliefde was. Je vriend zal hier vast hetzelfde over denken en het zeker weten te waarderen als je altijd je gebit op tijd en goed verzorgt.

6. Plassen tijdens het douchen

In de douche plassen op het moment dat je samen met je vriend aan het douchen bent, zal doorgaans niet op prijs worden gesteld. Jullie gezamenlijke momentje onder de douche zal dan ook direct worden verpest als er een warme en stinkende urinestraal langs jullie benen loopt. Je zult je plas dus moeten doen voordat je onder de douche stapt. Of deze even op moeten houden en pas na de douchebeurt je blaas legen.

7. Neuspeuteren in zijn bijzijn

In je neus peuteren is niet alleen ongepast in het bijzijn van andere mensen, maar zeker als je samen bent met je vriend. In zijn ogen ben je immers een op en top vrouwelijk wezentje. Bij dit beeld hoort zeer zeker geen vinger in je neus. Om je neus schoon te maken ga je beter even naar de badkamer om je neus te snuiten.

8. Voeten vijlen

Veel mensen, en waarschijnlijk ook je vriend, vindt het vies als iemand zijn, of haar, voeten vijlt. Hij is er dan immers getuige van dat er een heleboel viezigheid van je voeten afkomt. Je poezelige voetjes zijn uiteraard heerlijk om aan te raken, maar het proces om ze zo heerlijk zacht te krijgen, wil hij liever niet zien. Je voeten vijl je dus bij voorkeur als je alleen bent.

9. Jaloers zijn

Je jaloers gedragen in het bijzijn van je vriend kan hem het gevoel geven dat je hem niet vertrouwd. Maar hij heeft toch echt voor jou gekozen als vriendin. Beter houd je dan ook onmiddellijk op met jaloers gedrag als jullie samen zijn. Later kun je uiteraard wel je ongenoegen uiten, weliswaar op een subtiele en positieve manier, over zijn uitermate overdreven voor dat ene knappe meisje in de kroeg.

10. Klagen over je figuur

Je kunt maar beter tevreden zijn met je figuur. Je vriend vindt immers ook dat je er prima uitziet. Bovendien zal het hem gelukkig maken als je blij bent met je uiterlijk. Een vrouw die niet zeker is van zichzelf vallen trouwens vaak veel minder in de smaak bij een man dan wanneer ze zichzelf accepteren zoals ze zijn.

11. Menstruatieperikelen bespreken

Met je vriend de details van je menstruatie bespreken is echt not done. Iedereen, en dus ook je vriend, is er van op de hoogte dat vrouwen het niet makkelijk hebben als ze ongesteld zijn. Maar om nu je vriend te trakteren op alle, vaak minder frisse details, van je menstruatie gaat echt te ver. De stemmingswisselingen waar je in deze periode van de maand mee te kampen hebt, zorgen bij hem namelijk al voor voldoende kopzorgen. 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…