Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 excuses van mannen die vreemdgaan

Bram
2 min read

Als mensen ongelukkig zijn in hun relatie kunnen ze daar op verschillende manieren mee omgaan. Ze kunnen de relatie proberen verbeteren of beëindigen bijvoorbeeld. Anderen zullen hun plezier elders gaan zoeken. Wat maakt dat mannen vreemdgaan? Hier zijn de 7 meest voorkomende excuses.

1.Te weinig lichamelijke voldoening

Dit is meteen de grootste reden waarom mannen vreemdgaan. Vaak blijven koppels bij elkaar uit gewoonte en is de passie ver te zoeken. Hou je relatie spannend en levend, ook in de slaapkamer.

2.De verleiding is te groot

Ook al ben je in een relatie, het is mogelijk dat je verliefd wordt op iemand anders. Dan is het aan jou om te kiezen wat je met die gevoelens doet. Mannen die vreemdgaan zeggen dat ze het leuk vinden als een andere vrouw met hen flirt, het maakt hun leven weer avontuurlijk.

3.Niet meer verliefd zijn

Gevoelens van verliefdheid zijn niet hetzelfde als gevoelens van liefde. Na een tijdje verdwijnen de vlinders uit je buik en verliefdheid maakt plaats voor een stabiele liefde. Sommige mensen zijn niet klaar voor die verandering en blijven verliefdheid opzoeken. Mannen die vreemdgaan zeggen dat ze hun opnieuw gewild en begeerd willen voelen.

4.Wraakgevoelens

Ontdekken dat je partner vreemdgaat is geen leuk gevoel. Soms wordt je zo overstelpt met wraakgevoelens dat je niet meer helder kan nadenken. Door haar hetzelfde te laten ervaren creëer je alleen een vicieuze cirkel en los je niets op. Praat met elkaar en probeer een oplossing te zoeken.

5.Gevoelens van verveling

Het is normaal dat gevoelens van verveling de kop opsteken in een relatie. Sommige mensen vinden manieren om de liefdesvonk levend te houden terwijl andere kortstondige pleziertjes opzoeken. Ze proberen zelfs niet om hun relatie beter te maken. Probeer je relatie fris en spannend te houden en praat met elkaar als gevoelens van verveling de bovenhand nemen.

 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…