Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

6 gekke dingen die je alleen maar met je lief kan bespreken

Bram
3 min read

Met sommige onderwerpen kun je enkel bij je lief terecht. Deze houd je maar beter verborgen voor je vrienden of ouders.

1. Geen realistische plannen voor de toekomst

In je hart weet je best dat je nooit samen in een boomhut in de tropen zult wonen, slapend rijk zult worden, een leeuw als huisdier gaat houden en een elftal aan kinderen op de wereld gaat zetten. Maar om een onverklaarbare reden komt je partner een soortgelijk toekomstvisie voor jullie beide. Dit kan toch geen toeval zijn. Wanneer jullie samen zijn dan kunnen jullie dan ook urenlang over deze onrealistische toekomst fantaseren/

2. Vreemde persoonlijke trekjes

Ieder mens heeft wel één of ander vreemd trekje. Dus ook je lief en jij zullen niet altijd helemaal in het gareel lopen. Samen met je lief kun je een dergelijk trekje echter prima bespreken. Je partner kent je immers beter dan wie ook in je omgeving. Alleen je partner zal bijvoorbeeld op de hoogte zijn van het feit dat je je voeten op een erg vreemde manier neer kan zetten. Bovendien vindt je lief het erg amusant om je met dit rare trekje constant te plagen. 

3. Jullie ongecensureerde seksleven

Jullie ongecensureerde seksleven kun je niet tot in detail met je beste vriendin bespreken, maar uiteraard wel met je lief. Bepaalde dingen zijn nu eenmaal niet geschikt om met je vriendin te delen. De enige met wie je erover kunt praten, en vaak zelfs ook erg hard lachen, is je partner. Je lief maakt immers zelf deel uit van de betreffende escapades in de slaapkamer, of welke andere spannende ruimte dan ook.

4. Buitengewone dingen aan je lichaam

Met je partner kun je zonder schaamte allerlei buitengewone dingen bespreken die betrekking hebben op je lichaam. Aan je lief zul je dan ook als eerste vragen om eens naar je oog te kijken als je meent dat dit raar doet. Zonder aarzelen zal hij dan voor je komen zitten en geconcentreerd naar je oog gaan staren om op die manier te achterhalen wat er aan de hand zou kunnen zijn.

5. Gesprekken zonder onderwerp

Met je partner kun je regelmatig een gesprek voeren dat eigenlijk nergens over gaat. Er wordt in een dergelijk geval wel door jullie gesproken, maar zonder dat er een zinnig onderwerp aan bod komt. Regelmatig kun je dan ook uren met je partner keuvelen over één of andere groente of een ander onderwerp dat niet echt de moeite waard is om met een ander te delen. Het prettige van jullie relatie is echter dat je je op geen enkel moment afvraagt waar de ander het in vredesnaam over heeft.

6. Je snode plannen

Je snode plannen kun je niet zomaar met iedereen delen. Alleen je partner zal dus op de hoogte zijn van de actie die je zou willen ondernemen tegen die collega die je voortdurend voor schut zet. Je partner zal in een dergelijk geval je niet afraden om een bepaalde actie uit te voeren/ Wel zal hij je op de hoogte brengen van een filmpje dat hij ooit heeft gezien en waarin iets tofs te zien was. Aan jou nu echter de vraag wanneer je deze gave actie samen met hem daadwerkelijk ten uitvoer gaat brengen. Dit is exact de reden waarom je zo dol bent op je lief. 
 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…