Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

8 tekenen dat je smoorverliefd bent op je vriend

Bram
4 min read

1. Ruzie direct bijleggen

In de beste relaties komt wel eens ruzie voor. Maar wanneer je ruzie hebt met je vriend dan wil je, als je smoorverliefd op hem bent, deze zo snel mogelijk weer goed maken. In plaats van ruzie maken lig je immers veel liever in zijn armen. Onenigheid hoort dan weliswaar bij relaties, maar toch wil je deze zo snel mogelijk weer vergeten en heel ver achter je laten.

2. Kleine ergernissen vergeven

Iedereen heeft bepaalde eigenschappen en slordigheden die anderen mateloos kunnen ergeren. Je vriend vormt dan ook geen uitzondering op deze regel. Toch ben je in staat, als je smoorverliefd op hem bent, deze ergernissen snel te vergeven. Van je vriend vind je het minder erg als hij het dopje niet op de tandpastatube draait, zijn vuile was naast de wasmand gooit en altijd de vieze vaat op het aanrecht laat staan.

3. Zijn geluk is ook jouw geluk

Op het moment dat je vriend een geweldig goede dag heeft, dan kan jouw dag ook niet meer stuk. Maar ook als hij een tegenvaller moet incasseren dan zal dat invloed hebben op jouw stemming. Zo gaat dat nu eenmaal als je smoorverliefd bent. Zodra je vriend gelukkig en tevreden is, ben jij dat automatisch ook. Je wilt je lief namelijk alleen maar happy zien.

4. Alles wat hij doet is leuk

Wanneer je smoorverliefd bent op je vriend dan vind je alles leuk wat hij doet. Zelfs als hij je een berichtje stuurt dat hij op het toilet zit, dan kun je daar hartelijk om lachen. Op het moment dat de verliefdheid over is, zul je dergelijke boodschappen echter als enorm smerig ervaren. Verliefdheid lijkt dan ook overal een roze waas over te leggen. De meest onnozele en zelfs smerige dingen zijn dan leuk, maar alleen als hij ze doet.

5. Simpele gebaren maken je blij

Smoorverliefd zijn op je vriend zorgt ervoor dat je van de meest kleine gebaren al gelukkig wordt. Denk maar eens aan de keren dat hij, tijdens een wandeling, je hand vastpakt. Samen hand in hand lopen maakt je dan erg blij en trots. Heel de wereld mag immers zien dat hij bij je hoort. Maar ook als hij je vanaf de andere kant van een bar je een knipoog geeft, kun je helemaal wegsmelten. Hij praat dan wel met zijn vrienden, maar is je zeker nog niet vergeten.

6. Je mist hem vreselijk

Het liefst ben je dag en nacht bij elkaar als je smoorverliefd bent. Een nacht niet bij elkaar slapen betekent dan ook dat je hem vreselijk mist. Je ligt te woelen in je bed en telt de uren totdat jullie elkaar weer in de armen kunt sluiten. Zodra je zeker weet dat hij weer wakkeer is, ga je hem echter bedelven onder een heleboel lieve berichtjes. Daar wordt hij vast en zeker blij van.

7. Je schept over hem op

Op het ogenblik dat je smoorverliefd bent op je vriend dat zie je hem als de meest fantastische persoon op aarde. Hij kan alles veel beter dan wie ook. Je betrapt jezelf dan ook regelmatig op opschepperig gedrag. Stiekem vraag je jezelf wel eens af of dat je hem niet te veel ophemelt. Maar ach, je kunt er immers weinig aan veranderen dat hij gewoon de meest geweldige persoon is dit je ooit hebt ontmoet. Bovendien mag iedereen weten dat juist jouw vriend het leukst, knapst, liefst en slimst is van allemaal.

8. Het klikt gewoon

Hoewel je op vorige vriendjes ook wel verliefd was, is het nu toch echt anders. Smoorverliefd zijn zorgt er namelijk voor dat je zeker weet dat je de ware hebt gevonden. De vonken springen immers af van jullie relatie. Bovendien passen jullie perfect bij elkaar. Daar is geen speld tussen te krijgen en iedereen mag je zien stralen.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…