Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

9 dingen die alleen een échte man doet

Bram
3 min read

Sommige vrouwen denken dat een “echte man” niet bestaat. Maar wij weten wel beter! Als je wil weten of jij een relatie hebt met een ‘échte man’ dan moet je goed naar zijn gedrag kijken. Herken je deze 9 dingen?

1.Een echte man durft zich volledig aan je te binden

Hij is loyaal en weet dat hij aan een relatie moet werken om gelukkig te zijn. Hij is eerlijk en hecht veel belang aan teamwork. Je weet dat je hem kan vertrouwen en je weet wat je van hem kan verwachten. Hij blijft altijd trouw en hij verwacht van jou hetzelfde.

2.Een echte man accepteert je voor wie je bent

Hij ziet je graag om wie je bent, en daarmee bedoelen we écht alles. Hij ziet hoe je innerlijke schoonheid naar buiten straalt en dat maakt je de vrouw waar hij verliefd op werd.

3.Een echte man beschermt je zowel fysiek als emotioneel

Niet dat een vrouw zichzelf niet kan beschermen, maar hij is er toch voor je als je hem nodig hebt. Hij zal je altijd beschermen als je in gevaar bent. Bij hem ben je veilig, hij behandelt je met respect.

4.Een echte man bevredigt je zowel mentaal als seksueel

Hij fluistert je toe hoe mooi hij je vindt en hij doet er alles aan om je te bevredigen. Hij praat met je over het leven, over toekomstplannen, hij maakt grapjes om spanningen te verlichten en in de slaapkamer is hij een echt beest.

5.Een echte man maakt samen beslissingen

Een echte man voelt niet de nood om zijn zin door te drijven. Hij vindt het belangrijk om samen te werken en hij maakt samen met jouw beslissingen.

6.Een echte man neemt verantwoordelijkheid voor zijn daden

Als hij een fout heeft gemaakt zal hij niet iemand anders de schuld geven. Zeggen “het spijt me” is niet moeilijk voor hem. Hij heeft genoeg zelfvertrouwen en zelfrespect om zijn fouten toe te geven.

7.Een echte man spreekt de waarheid

Hij is niet bang of verlegen om te zeggen wat hij denkt. Een echte man durft voor zijn mening op te komen ook als anderen het niet met hem eens zijn.

8.Een echte man komt op voor je relatie

Soms maken andere mensen ongepaste opmerkingen over je relatie. Je man zal je relatie altijd verdedigen bij zijn vrienden en familie.

9.Een echt man heeft nog andere passies

Echte mannen hebben passies, dat maakt hen net zo aantrekkelijk. Hij weet wat zijn dromen zijn en hij gaat ervoor. En hij verwacht van jou hetzelfde!

 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…