Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

9 geheime signalen dat je lief een beest in bed is

Olivier
5 min read

Wellicht wist je dat wel al, maar voor degenen die het niet zouden beseffen, hierbij de 9 signalen.

1. Hij is een gulle gever

Op het moment dat je ziet dat je lief niet zuinig is, als er bijvoorbeeld een fooi gegeven moet worden, dan weet je bijna zeker dat hij jou ook zeker niet te kort wil doen in bed.  Gulle mensen zijn namelijk vaak op alle gebieden erg gul. Je dient je dan ook zorgen te gaan maken als je een lief hebt dat slechts een geringe fooi overheeft voor een voortreffelijke maaltijd. De kans dat hij ook niet geneigd is jou veel geven, is dan immers enorm groot.

2. Hij toont oprecht interesse

Je lief toont oprecht interesse in de dingen die je doet, maar ook in je mening. Hij zal dan ook altijd aandachtig naar je luisteren als je je mening of gevoelens met hem deelt. Zijn oprechte interesse in je gevoelens en gedachten zullen vaak ook terug te zien zijn de slaapkamer. Ook dan zal hij er helemaal voor gaan om aan je voorkeuren en wensen tegemoet te komen. Om dit doel te bereiken schroomt hij in de regel niet om echt al zijn goede kwaliteiten uit de kast te trekken.

3. Hij is avontuurlijk ingesteld

Je lief is kan volmondig een experimentele eter worden genoemd. Maar ook op andere vlakken zal hij zich zeker als een avonturier opstellen. Niets lijkt hem af te schrikken en hij is voor elk experiment wel te porren. Op het moment dat hij in de slaapkamer is beland, zal deze drang naar avontuur en experimenten zich meestal voortzetten. Je kunt dan ook gegarandeerd een spannende nacht met hem tegemoet zien.

4. Hij houdt van lichamelijk contact

Wanneer je een lief hebt die schroomt om je aan te raken, dan kun je er bijna zeker van zijn dat dit geen beest in bed zal zijn. Je bent dan ook beter af met een lief die er geen genoeg van kan krijgen om je vast te pakken of te strelen. Iemand die je heel veel aanraakt, zal dit zeker ook in bed doen. Je weet dan zeker dat je met iemand samen bent die volledig los kan gaan tussen de lakens.

5. Hij heeft een goed ritmegevoel

Als je ziet dat je lief zich prima weet te handhaven op de dansvloer dan is dit bijna een garantie dat hij ook in bed het juiste ritme weet te vinden. Bovendien weet je zeker dat hij niet bang is om te bewegen en zijn lichaam prima weet te beheersen. Al deze pluspunten zullen zeker tot hun recht komen tijdens een intiem samenzijn. Een lief die weet hoe hij moet dansen, is dan ook vast en zeker een beest in bed.

6. Hij heeft respect voor vrouwen

Je lief zal vrouwen altijd vol respect behandelen. Een man die respectloos met vrouwen omgaat, kun je beter direct laten lopen. Hij zal immers niet alleen minder respect voor jou weten te tonen, maar in de regel ook alleen aan zichzelf denken in bed. Beter ga je voor een man die een uitstekende band heeft met zijn moeder en presentjes koopt voor zijn nichtjes als ze jarig zijn. Deze man zal namelijk ook gegarandeerd jou echt plezieren in de slaapkamer. Bovendien is de kans groot dat je, na een heerlijke nacht, een bos prachtige bloemen op je staan te wachten. Zo is hij nu eenmaal.

7. Hij is geen opschepper

Als je lief geen braniemaker of opschepper is dan weet vrijwel zeker dat je te maken hebt met een beest in bed. Een man die vaak alleen maar sterke verhalen te vertellen heeft, zal in bed dikwijls niet veel presteren. Zeker als je lief opschept over de geweldige seks in het verleden, dan is hij meestal een enorme loser in de slaapkamer. Een lief die bescheiden is over zijn prestaties kan je daarentegen juist erg verrassen tussen de lakens.

8. Hij is flexibel

Je lief is flexibel van aard, en niet per definitie ook lichamelijk, en wil niet enkel zijn zin doordrijven. Om een beest in bed te kunnen zijn is improvisatie een vereiste. Niet iedereen houdt immers van dezelfde dingen. Bovendien zit niemand te wachten op een intiem samenzijn met een robot die enkel snapt hoe je op één bepaalde manier seks kunt hebben. Bij voorkeur kies je dan ook voor een lief die verschillende dingen mee kan gaan en veranderingen aan kan brengen totdat er een ideaal ritme is gevonden.

9. Hij is sportief

Indien je lief gek is op sporten, heeft hij waarschijnlijk ook een prima uithoudingsvermogen. Hij zal hard werken dus in zich hebben en zeker door weten te gaan als dat nodig is. Deze eigenschap kan hem, maar ook zeker jou, erg van pas komen in de slaapkamer. Ook dan zal hij immers niet stoppen voordat zijn beoogde doel bereikt is en jullie allebei moe maar voldaan zijn.

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…