Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Acht problemen van kleine vrouwen

Anja
2 min read

Als kleine vrouw loop je regelmatig tegen problemen aan, grote en kleine. 

1. Kleding past nooit

Doordat je kleiner bent dan gemiddeld heb je al het eerste probleem en ben je genoodzaakt om naar de kinderafdeling te gaan. Vaak hebben ze daar nou niet de prints of mantelpakjes die jij graag voor je werk, uitgaan of dagelijks zou willen dragen.

2. Schoenen zijn er niet in jouw maat

Niet alleen kleding is lastig te vinden. Ook schoenen zorgen voor problemen. Hakken zijn er nu eenmaal niet in een maat 36…

3. Rijen

Je wordt altijd weggeduwd, want niemand ziet dat je voor hun staat.

4. Je komt nooit bij die hoge plank

Je zal thuis je aankopen of boodschappen op moeten ruimen waarbij je net niet bij die bovenste plank komt en hulp zal moeten vragen. Net zoals je in de supermarkt die aardige meneer of mevrouw om dat ene pakje yoghurt moest vragen.

5. Je houd je identiteitskaart altijd paraat

Voor het uitgaan kleed je je, met de middelen die er zijn, wat volwassener en denk je er naar je leeftijd uit te zien. Grote kans dat er alsnog om je identiteitsbewijs gevraagd gaat worden want dat doen ze altijd als je de uitgaansgelegenheid binnen wilt komen.

6. Zelfs bij drank kopen…

In de supermarkt kun je nooit eens zonder id-kaart naar binnen want die wordt altijd gevraagd zodra je maar 1 blikje drank in je mandje legt. 

7. Autorijden

Stap je in de auto van een ander achter het stuur moet je altijd eerst de hele auto verbouwen en hopen dat de stoel genoeg omhoog kan. Maar zo dat nog wel bij de pedalen kunt.

8. Festivals

En als laatste moet je oppassen dat je op een festival niet verdwijnt in de menigte omdat de andere om je heen wel allemaal groter zijn. En je dus de hele avond op zoek kunt naar degene met wie je er samen was, omdat ze je niet kunnen vinden.

 

Maar er zijn ook voordelen aan klein zijn!

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…