Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Waarom klein zijn fantastisch is

Anja
2 min read

Sommige vrouwen zijn absoluut niet tevreden over hun lengte. Eens je niet meer groeit, kan je erover klagen zoveel je wilt, veel kan je er eigenlijk niet aan veranderen. Je kunt af en toe hakken dragen om groter te zijn. Er zijn heel wat nadelen aan een klein gestalte: je kunt niet aan glazen, borden of andere zaken die in de bovenste lade van de kast liggen, mouwen en broekspijpen zijn vaak te lang, op concerten zie je niets omdat je te klein bent, … Noem maar op. Toch heeft klein zijn ook meer voordelen dan je denkt:

1. Overal ruimte genoeg

Aangezien jij geen ellenlange benen hebt, heb je weinig problemen met kleine ruimtes. In het vliegtuig of in een kleine auto bijvoorbeeld, kun jij je benen losjes laten liggen. Jij moet je, in tegenstelling tot je grote vrienden of een grote broer of zus, niet in bochten wringen (letterlijk dan). Bovendien heb jij weinig kans om ergens je hoofd te stoten. Ook voor eender welk bed ben jij nooit te groot, je past er altijd perfect in.

2. Meer kledingkeuze

Je kunt veel shoppen en je kunt in meer winkels shoppen. De grote maten zijn namelijk vaak sneller uitverkocht dan kleine maten. Bovendien heb je ook het voordeel dat je in bepaalde kledingzaken ook nog hele mooie stukken uit de kinderafdeling kunt kopen.

 3. Je partner is sowieso groter

Je hebt het voordeel dat je partner sowieso groter is dan jou. Je kan bovendien zonder problemen hoge hakken dragen want zelfs dan blijf je kleiner dan je partner. Je kan het bovenstuk van je partner losjes als jurk aandoen om te slapen of om thuis wat rond te lopen. Dat is toch ongelofelijk sexy? Als kleine vrouw, kan je vriend zijn arm ook gemakkelijk om je heen slaan.

 

 

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…