Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

BEWEZEN: Linkshandige mannen zijn ideale partners

Bram
2 min read

Heb jij ook een linkshandige man aan de haak geslaan? Goed nieuws! Volgens onderzoek zijn linkshandige mannen die ideale partners.

1.Ze hebben betere seks

Volgens onderzoek hebben linkshandige mannen een beter ritmegevoel. Dat zorgt ervoor dat ze meer tevreden zijn met hun eigen seksleven. Maar liefst 86% van de linkshandige mannen is erg blij met zijn seksleven. Dat is een groot verschil met rechtshandige mannen. Ongeveer 15% van de rechtshandige mannen is gelukkig met zijn eigen seksleven. Wij weten wel waarom we een linkshandige man gekozen hebben!

2.Ze kunnen beter multitasken

Linkshandige mannen blijken beter te kunnen multitasken. Dat komt omdat ze hun hersenen extra moeten stimuleren om na te denken. Een huis afbetalen, kinderen opvoeden, werken én gelukkig zijn? voor linkshandige mannen is dat absoluut geen probleem!

3.Ze zijn slimmer

Er zijn meer linkshandige genieën in de wereld dan rechtshandigen. Maar dat wisten wij al langer natuurlijk.

4.Ze hebben meer talenten

Linkshandige mannen zijn niet alleen beter in bed, ze hebben ook nog andere talenten. Omdat ze zo succesvol zijn verdienen ze meer dan rechtshandige mannen. Ze zijn daarom maar liefst 15% rijker! En als je linkshandige man een hoger diploma heeft is het verschil nog duidelijker. Hij verdient maar liefst 26% meer dan een rechtshandige man.

5.Linkshandige mannen zijn zeldzaam

Maar 10 tot 15 procent van de bevolking is linkshandig. Als jij een linkshandige man hebt dan heb je dus geluk want ze zijn erg zeldzaam. Maar er is ook goed nieuws. Mannen hebben dubbel zoveel kans om linkshandig te zijn dan vrouwen.

6.Ze zijn creatiever

Dat linkshandige mannen creatiever zijn is geen geheim. Ze gebruiken hun rechterhersenhelft immers veel meer dan rechtshandige mannen. Ze bedenken altijd wel een leuke of originele manier om je te verrassen. Die linkshandige mannen zijn echte keepers!

 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…