Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Bewezen: vrouwen met rondingen zijn beter in bed

Anja
2 min read

Uit onderzoek van een Britse beddenproducent bleek dat volslanke vrouwen beter in bed zijn dan magere. 89% van de ondervraagde mannen gaf dat aan. Volgens de mannen doen de ronde vrouwen ‘beter hun best’, ‘geven meer’ en zijn ‘bereid dingen te proberen’.  Waarom vallen mannen massaal voor rondingen?

Vruchtbaarheid

Voor een man is een vrouw met brede heupen, billen en een middenrif een peilmiddel voor vruchtbaarheid. Hieraan kan de man zien of de vrouw volgens hem voor nageslacht kan zorgen.

Geluk

Mannen vinden vollere vrouwen gelukkiger en zelfverzekerder. Dit komt deels door de omega 3-vetzuren, die depressies voorkomen. Vrouwen met rondingen worden als vrolijker ervaren.

Rustige slaper

Een vrouw met rondingen slaapt rustiger dan een ‘minder ronde’ vrouw. Zij woelt wel vijf keer minder!

Wees dus trots op je rondingen!

Een vrouw met rondingen is vruchtbaar, vrolijk, gelukkig en zelfverzekerd. Ook is zij beter in bed dan een slankere vrouw. Een vrouw met rondingen heeft dus oneindig veel voordelen! Maar even serieus: vrouwen zijn allemaal mooie wezens. Dit is geen reclamestukje voor ‘de ronde vrouw’. Nee, meer een ode aan de wat dikkere vrouw. Wees dus trots op je rondingen!

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…