scrollTop top

Bewezen: vrouwen met rondingen zijn beter in bed

Bewezen: vrouwen met rondingen zijn beter in bed

Uit onderzoek van een Britse beddenproducent bleek dat volslanke vrouwen beter in bed zijn dan magere. 89% van de ondervraagde mannen gaf dat aan. Volgens de mannen doen de ronde vrouwen ‘beter hun best’, ‘geven meer’ en zijn ‘bereid dingen te proberen’.  Waarom vallen mannen massaal voor rondingen?

Vruchtbaarheid

Voor een man is een vrouw met brede heupen, billen en een middenrif een peilmiddel voor vruchtbaarheid. Hieraan kan de man zien of de vrouw volgens hem voor nageslacht kan zorgen.

Geluk

Mannen vinden vollere vrouwen gelukkiger en zelfverzekerder. Dit komt deels door de omega 3-vetzuren, die depressies voorkomen. Vrouwen met rondingen worden als vrolijker ervaren.

Rustige slaper

Een vrouw met rondingen slaapt rustiger dan een ‘minder ronde’ vrouw. Zij woelt wel vijf keer minder!

Wees dus trots op je rondingen!

Een vrouw met rondingen is vruchtbaar, vrolijk, gelukkig en zelfverzekerd. Ook is zij beter in bed dan een slankere vrouw. Een vrouw met rondingen heeft dus oneindig veel voordelen! Maar even serieus: vrouwen zijn allemaal mooie wezens. Dit is geen reclamestukje voor ‘de ronde vrouw’. Nee, meer een ode aan de wat dikkere vrouw. Wees dus trots op je rondingen!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  230.302.037
 • Aantal
  doden
  4.726.136
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.231.523
 • Aantal
  doden
  25.543

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!